Advies | Quickscan – Jouw Huis Slimmer Advies | Quickscan | Jouw Huis Slimmer

Hoe kan ik besparen?

Jouw online energieadvies op maat!

Gea en Jacques hebben een Sedumdak

Stap voor stap verduurzamen

Gea en Jacques in Driebergen hebben op hun uitbouw met platte dak een Sedumdak aangelegd. Een Sedumdak is een groen dak, begroeid met vetplantjes. Dit dak heeft verschillende duurzame voordelen.

Lees meer

Een 'warme deken om ons gebouw'

Klaar voor de toekomst!

Afgelopen maanden heeft een appartementencomplex op Park Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg haar gebouw geïsoleerd. Met deze isolatie slaan zij twee vliegen in één klap. Niet alleen verhogen ze de comfort, ook maken ze een belangrijke stap naar een duurzaam en aardgasvrij gebouw.

 

Lees meer

Peter en Fleur over de online quickscan

Wat is de beste investering?

Peter en zijn vrouw Fleur verhuisden vorig jaar van een flat naar hun eerste koopwoning. “Wel zo fijn om wat meer ruimte te hebben met drie kinderen. Alleen had ik wel het idee dat dit huis een stuk kouder was. Het vorige huis had dubbel glas, maar deze woning niet. Dat merkten we direct. Ik heb toen de online quickscan gedaan om erachter te komen wat ik kon doen om van die kou af te komen.”

Lees meer

Kan ik energieadvies aan huis krijgen?

Kan ik energieadvies aan huis krijgen?

Onze online quickscan is een eerste en globale scan van jouw huis. Is jouw huis een huurhuis, monument of onderdeel van een VvE? Heeft jouw huis vocht- of ventilatieproblemen? Dan is energieadvies aan huis een aanrader, want dat biedt maatwerk! Of voel je je niet zeker genoeg om zelf te kiezen en wil je begeleid worden bij de uitvoering? Twijfel niet. Ook dan is energieadvies aan huis een slimme zet!

Verbruik ik te veel energie?

Verbruik ik te veel energie?

Wij hebben een energiecheck gemaakt waarmee je binnen één minuut ontdekt of jouw energieverbruik normaal is. Je kunt ook jouw energierekening vergelijken met dat van de buurt. Betaal je meer of minder dan de buren?

Wat is voor mij de beste investering?

Wat is voor mij de beste investering?

Neem jouw huis onder de loep met onze quickscan! Na ongeveer 10 vragen over jouw huis, vertellen wij je welke energiebesparende maatregelen bij jouw specifieke woonsituatie passen. Ook geven wij een indicatie van de kosten & baten en laten wij zien welk nieuwe energielabel je kunt halen!