3D Rondleiding langs allerlei technische duurzame oplossingen

24 september

Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand kun je mee met de rondleiding in ANNE. Omdat we ons aan de Coronaregels houden is de rondleiding in 3D gezet en geven Joep en Metha een digitale rondleiding. Wees welkom, kijk en huiver.

Volg een workshop over energie besparen in jouw huis en ontvang een Energiebox!

Een beter milieu en meer woonplezier? Energie-U mag de komende maanden 600 Energieboxen weggeven aan inwoners van Utrecht! Volg bij Energie-U een workshop over isoleren, zonnepanelen of het verduurzamen van je huis en ontvang een doos vol energiebesparing. In de Energiebox zitten handige spullen om snel en gemakkelijk energie te besparen, zoals, een LED lamp en tochtstrips. Wel zo comfortabel en je bespaart al snel bijna 100 euro per jaar. Daar krijg je toch energie van? We geven de Energieboxen weg aan iedereen die een mini-workshop, individueel energiegesprek bij ons volgt. Het enige dat je hoeft te doen is je hier aanmelden.

Op de website van Energie-U kun je je via een aanmeld-formulier opgeven: https://www.energie-u.nl/actueel/nieuws/energiebox
Na aanmelding krijg je een inschrijfmail en voor aanvang van de workshop krijg je een ZOOM link gemaild. Na het volgen van de workshop krijg je de instructies gemaild waar je je Energiebox kunt ophalen.

Informatie

3D Rondleiding langs allerlei technische duurzame oplossingen