EnergieGesprek!

1 januari 2024 - 31 december 2024

Veel mensen willen aan de slag met isolatie, zonnepanelen, isolatieglas, ventilatie, (hybride) warmtepomp en energie-besparen maar zitten met vragen of weten niet waar te beginnen. Zou het niet handig zijn om dan een praatje te maken met ervaren mensen? EnergieAmbassadeurs zijn er al langer mee bezig en kennen daarom de mogelijkheden. Bovendien kunnen zij je doorverwijzen naar de juiste mensen, bestaande netwerken of actuele workshops. Zo nemen we wat drempels weg voor woningverduurzaming.

Afgelopen jaren hebben we meer dan 250 mensen in Utrecht geholpen met Energiegesprekken. EnergieAmbassadeurs uit Lunetten, Oog in Al, Tuindorp, Zuilen, Oost, Hoograven, Tuinwijk, Voordorp, Wittevrouwen, Overvecht, Ondiep komen bij u thuis en kijken mee. De EnergieAmbassadeurs zijn ervaringsdeskundigen, hebben opleidingen gedaan en vrijwilligers. Hier meer over EnergieAmbassadeurs.

EnergieAmbassadeur

Op onderstaande kaart kun je zien in welke wijken en buurten een EnergieAmbassadeur actief is. Veel huiseigenaren willen energiezuiniger leven, maar hebben vragen en weten niet waar te beginnen. EnergieAmbassadeurs kunnen helpen. Zij volgden speciale cursussen en hebben praktijkervaring. EnergieAmbassadeurs staan klaar om je te begeleiden bij het besparen van energie. Wil je een gratis gesprek met een EnergieAmbassadeur, thuis of online? Neem dan contact op met Marjon Boers van Energie-U. Marjon zoekt dan voor je uit welke EnergieAmbassadeur in de buurt beschikbaar is en koppelt de juiste persoon passend bij jouw vraag.

Marjon Boers
Co√∂rdinator EnergieAmbassadeurs bereikbaar via [email protected]

Meer weten over EnergieAmbassadeurs? Kijk op deze pagina van Energie-U.

 

Informatie

1 januari 2024 - 31 december 2024

Wanneer komt het jou uit?

In jouw huis!

https://www.energie-u.nl/activiteiten/woningverduurzaming/energiegesprek

EnergieGesprek!