Jouw huis en tuin klimaatproof? Doe mee op 27 september!

27 september

Waar begin je met energie besparen en met welke maatregelen bespaar je het meest? Hoe hou je het een beetje koel in huis?  Een EnergieAmbassadeur vertelt hier meer over in 6 stappen. Hevige hoosbuien zorgen steeds vaker voor wateroverlast. Als het riool het niet meer aankan, loopt je tuin of straat onder. Hoe kun je dat nou voorkomen?  EnergieAmbassadeur en Klimaatambassadeur Harry Boerma vertelt over de groen kant van de zaak. Tijdens deze avond laten we praktische oplossingen zien, waar je morgen al mee kunt starten. We laten ook zien hoe je ervoor zorgt dat juist in periodes van droogte en hitte,  je huis niet teveel opwarmt. Bijvoorbeeld met een groen dak.

Zoom mee op maandag 27 september van 20:00 tot 21.30 uur!

Opgeven: Op de website van Energie-U kun je je via een aanmeld-formulier opgeven: https://www.energie-u.nl/actueel/nieuws/energiebox
Energiebox: Na aanmelding krijg je een inschrijfmail en voor aanvang van de workshop krijg je een ZOOM link gemaild. Na het volgen van de workshop krijg je de instructies gemaild waar je je Energiebox kunt ophalen.

Informatie

27 september

20:00-21:30

Online

Jouw huis en tuin klimaatproof?  Doe mee op 27 september!