Chat with us, powered by LiveChat

De energie ambassadeur online (gesprek op afstand)

1 januari-31 december 2023

Advies op afstand
Je krijgt advies van een behulpzame energieambassadeur via een online gesprek via Zoom of  telefonisch. Dit advies kan je een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen.  En kan je verder helpen met het nemen van vervolgstappen om je huis energiezuiniger te maken. De energie ambassadeur kijkt met je mee naar het energieverbruik in je woning en geeft je aanwijzingen welke stappen je kunt nemen om energie (en dus geld) te besparen.

Wat zeggen bewoners?
Bewoner George uit Overvecht:
“De energie ambassadeur heeft veel kennis en persoonlijke ervaring met het verduurzamen van woningen. Met zijn enthousiasme en informatie werd ik extra op weg geholpen om stappen te zetten om mijn appartement energie zuiniger te maken. Ik kan iedereen een gesprek aanraden met de energie ambassadeurs, je steekt er wat van op en krijgt tips om zelf verder aan de slag te gaan!”

Bewoner Bas uit Lunetten:
“Onze CV ketel vertoonde kuren, dus wij vroegen ons af of we het beste simpelweg een nieuwe HR ketel moesten laten installeren of voor een andere (duurzamere) optie moesten gaan. De energie ambassadeur kon ons alle opties uitleggen en was goed op de hoogte van de warmte-transitie plannen van de gemeente. Op basis van het advies hebben we besloten om voor nu een nieuwe CV ketel te laten installeren zodat we later bij de wijkgerichte aanpak van de gemeente kunnen aanhaken.”

Wie zijn wij?

De energie ambassadeurs van Energie-U zijn vrijwilligers. Ieder van ons heeft kennis en ervaring met het verduurzamen van woningen en het besparen van energie. Wij willen graag deze kennis delen met mensen die ook energie willen besparen. Het online team geeft je graag advies op afstand via een éénmalig Zoom of telefoongesprek van 30 minuten. Dit advies is kosteloos.

Informatie

1 januari-31 december 2023

Op afspraak

Online of telefonisch

https://www.energie-u.nl/activiteiten/energie-ambassadeur-online

De energie ambassadeur online (gesprek op afstand)