Workshop: Subsidies en Financiering

23 september 2021

Rianne Bakker vertelt in deze workshop over de verschillende Utrechtse en landelijke subsidies. Die wil je natuurlijk niet missen. En ze nodigt een gast uit die vertelt over zijn of haar duurzaamheidslening.

Neem eens een kijkje op de website van Energie-U!

Volg een workshop over energie besparen in jouw huis en ontvang een Energiebox!

Een beter milieu en meer woonplezier? Energie-U mag de komende maanden 600 Energieboxen weggeven aan inwoners van Utrecht! Volg bij Energie-U een workshop over isoleren, zonnepanelen of het verduurzamen van je huis en ontvang een doos vol energiebesparing. In de Energiebox zitten handige spullen om snel en gemakkelijk energie te besparen, zoals, een LED lamp en tochtstrips. Wel zo comfortabel en je bespaart al snel bijna 100 euro per jaar. Daar krijg je toch energie van? We geven de Energieboxen weg aan iedereen die een mini-workshop, individueel energiegesprek bij ons volgt. Het enige dat je hoeft te doen is je hier aanmelden.

Op de website van Energie-U kun je je via een aanmeld-formulier opgeven: https://www.energie-u.nl/actueel/nieuws/energiebox
Na aanmelding krijg je een inschrijfmail en voor aanvang van de workshop krijg je een ZOOM link gemaild. Na de workshop laten we weten waar je de Energiebox kunt ophalen.

Informatie

23 september 2021

20-21 uur

Online

https://www.energie-u.nl/actueel/nieuws/energiebox

Workshop: Subsidies en Financiering