Heel Houten Isoleert door – 2024

t/m 31 december 2024

HEEL HOUTEN ISOLEERT DOOR – Collectieve inkoopactie isolatie 2024

Deze collectieve inkoopactie loopt van 1 april t/m 31 december 2024. Check in 2e blok rechts meer info over DEZE ZOMER ISOLEREN = DEZE WINTER PROFITEREN

Het gaat om collectieve inkoopacties voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie en HR++ glas voor inwoners van de hele gemeente Houten.
Met een betere isolatie van de schil van je huis is je huis sneller warm en wordt de warmte langer vastgehouden. Dat betekent minder stookkosten en een lagere energierekening. Bovendien levert het comfort op en zet je een stap richting een mogelijke andere warmteoplossing voor jouw woning in de toekomst.
In het voorjaar loop je bovendien mee met de kalender van het diervriendelijk isoleren van de spouw.

Met goede zonwering aan de buitenkant van je ramen (bijvoorbeeld screens of rolluiken) houd je de warmte buiten en is je huis koeler in de zomer. Met rolluiken isoleer je ook extra tegen koude in de winter. Ook hiervoor is een actie met korting speciaal voor inwoners gemeente Houten.

Wil jij er voortaan warmpjes bij zitten (en in de zomer koeler) met meer comfort en een lagere energierekening?
Dan zouden een of meer van deze isolatiemaatregelen jou daar wel eens bij kunnen helpen.

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en/of HR++glas
Speciaal voor alle huizenbezitters in Houten selecteerde EnergieRijk Houten een leverancier voor spouwmuurisolatie, een leverancier voor vloerisolatie en een leverancier voor HR++ glas: niet alleen de prijs is goed, maar we hebben ook gekeken naar bijvoorbeeld certificering, materiaal, service, goede referenties en nabijheid. Bovendien komen deze leveranciers bij je thuis langs om jouw specifieke situatie te bekijken, op te meten en een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Heb je hierin in interesse dan kun je je aanmelden via het formulier onderaan deze pagina.

Zonwering
De leveranciers voor zonwering uit Nieuwegein met wie we al eerder samenwerkten, blijft dezelfde korting aanbieden voor inwoners uit de gemeente Houten.

Voor deze actie hoef je je niet aan te melden. De leverancier nodigt je uit voor ene bezoek met gesprek aan de showroom in Nieuwegein. Daar kun je melden dat je via Heel Houten Isoleert komt en graag van de korting gebruik wilt maken.

Alle informatie over de collectieve inkoopactie lees je hier. Het aanbod bekijken?

Spouwmuurisolatie (klik hier voor een pdf)
Vloerisolatie (klik hier voor een pdf)
Glas (klik hier voor een pdf)
Zonwering (klik hier voor een pdf)

Hoe kun je meedoen? Aanmelden kan hieronder
* Voor glas, spouwmuur- en/of vloerisolatie: Vul het formulier in onderaan deze pagina. Je gegevens worden direct doorgegeven aan EnergieRijk Houten, Jouw Huis Slimmer en de leverancier.
* De leverancier zal zo snel mogelijk contact met je op om een bezoek aan huis of in de showroom in te plannen.
* Na het bezoek ontvang je een advies met bijbehorende vrijblijvende offerte.
* Je beslist vervolgens zelf of je gebruik maakt van het aanbod.
* Bij inschrijving ontvang je ook de nieuwsbrief van EnergieRijk Houten. Hiervoor kun je je op ieder gewenst moment weer afmelden.
* Voor zonwering: hoef je niets in te vullen. Je bent bent welkom in de showroom voor een vrijblijvend gesprek. Vermeld dat je via Heel Houten Isoleert komt om de korting te krijgen.

Vragen?
Heb je vragen over de inkoopactie? Neem dan contact op met EnergieRijk Houten: [email protected]

Heel Houten Isoleert door – 2024

Naam(Vereist)
Ik wil een offerte voor de volgende maatregelen(Vereist)
Voorwaarden(Vereist)