Chat with us, powered by LiveChat

Heel Houten Isoleert: winteractie isolatie 2022-2023

t/m 31 maart 2023

HEEL HOUTEN ISOLEERT – Collectieve inkoopactie isolatie winter 2022-2023

De collectieve inkoopactie isolatie winter 2022-2023 is verlengd en loopt nog t/m 31 maart 2023! Het gaat om collectieve inkoopacties voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie en zonwering voor heel Houten.
Met een betere isolatie van je huis is je huis sneller warm en wordt de warmte langer vastgehouden. Dat betekent minder stookkosten en een lagere energierekening. Bovendien levert het comfort op en zet je een stap richting een mogelijke andere warmteoplossing voor jouw woning in de toekomst. Met goede zonwering aan de buitenkant van je ramen (bijvoorbeeld screens of rolluiken) houdt je de warmte buiten en is je huis koeler in de zomer. Met rolluiken isoleer je ook extra tegen koude in de winter.

Wil jij er voortaan warmpjes bij zitten (en in de zomer koeler) met meer comfort en een lagere energierekening?
Dan zouden een of meer van deze isolatiemaatregelen jou daar wel eens bij kunnen helpen.

Speciaal voor alle huizenbezitters in Houten selecteerde EnergieRijk Houten drie leveranciers voor spouwmuurisolatie (1 leverancier) en vloerisolatie (2 leveranciers) : niet alleen de prijs is goed, maar we hebben ook gekeken naar bijvoorbeeld certificering, materiaal, service, goede referenties en nabijheid.

En hebben we informatie voor je uitgezocht over zonwering met een mooi aanbod van een leverancier uit Nieuwegein.

Alle informatie over de collectieve inkoopactie lees je hier. Het aanbod bekijken?
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Zonwering

Hoe kun je meedoen? Aanmelden kan hieronder
* Vul het formulier in onderaan deze pagina. Je gegevens worden direct doorgegeven aan EnergieRijk Houten, Jouw Huis Slimmer en de leverancier.
* De leverancier zal zo snel mogelijk contact met je op om een bezoek aan huis in te plannen.
* Na het bezoek ontvang je een advies met bijbehorende vrijblijvende offerte.
* Je beslist vervolgens zelf of je gebruik maakt van het aanbod.
* Bij inschrijving ontvang je ook de nieuwsbrief van EnergieRijk Houten. Hiervoor kun je je op ieder gewenst moment weer afmelden.

Vragen?
Heb je vragen over de inkoopactie? Neem dan contact op met EnergieRijk Houten: [email protected]

Ook deze keer geen aanbieding voor HR++ glas
In het verleden heeft Energierijk Houten collectieve inkoopacties georganiseerd voor vervanging van het oude dubbel glas door HR++ glas. Door sterke stijging van de energieprijzen is er een grote belangstelling voor isolerende maatregelen, waardoor er capaciteitsproblemen zijn ontstaan bij vele bedrijven. Mede om deze reden kunnen/willen glasfirma’s op dit moment niet meedoen aan een nieuwe inkoopactie. Via deze link kun je meer informatie lezen over tips van de energieambassadeurs van EnergieRijk over waar je op moet letten bij een offerte-aanvraag voor HR++(+) glas.