Chat with us, powered by LiveChat

Collectieve inkoopactie zonnepanelen 2022

t/m 31 oktober 2022

Collectieve inkoopactie zonnepanelen 2022

Wil je een start maken met het opwekken van je eigen energie? Wil je besparen op je energieverbruik of heb je een hoge energierekening? Wil je graag zonnepanelen op je eigen dak laten installeren? Dan is dit een interessante actie voor jou. 

EnergieRijk Houten organiseert samen met twee bedrijven een inkoopactie voor zonnepanelen op eigen dak voor inwoners uit de gemeente Houten. Via deze inkoopactie ontvang je een scherpe en vrijblijvende offerte. 

De collectieve inkoopactie zonnepanelen van Energierijk Houten loopt van 20 april t/m 31 oktober 2022. Iedere leverancier werkt drie maanden mee. 

Inschrijven
Heb je interesse in zonnepanelen? Schrijf je dan nu t/m 31 juli 2022 in voor de zonnepanelen inkoopactie via leverancier 1 (DE Partner) door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Dan komt er een adviseur van de leverancier bij jou thuis langs. De adviseur bekijkt je dak en aansluitingen in de woning. Aan de hand van dit bezoek kan hij je vertellen wat de mogelijkheden zijn en zal hij je een passend aanbod doen.

Waarom meedoen?

 • Je wekt zelf je stroom op met behulp van zonne-energie.
 • Je energierekening daalt.
 • Na een bezoek aan huis en gedegen advies door de geselecteerde leverancier weet je precies wat er mogelijk is op jouw dak.
 • Deelname is vrijblijvend: jij bepaalt aan de hand van de offerte of je tot uitvoering overgaat
 • EnergieRijk Houten heeft de uitvoerders geselecteerd op basis van onder meer prijs, kwaliteit, service en heldere communicatie. Alle bedrijven zijn voor de aangeboden maatregelen gecertificeerd. Hierdoor is het aanbod dat je ontvangt betrouwbaar én betaalbaar. Meer informatie over onze selectiecriteria vind je hier
 • EnergieRijk Houten en het regionale energieloket Jouw Huis Slimmer opereren onafhankelijk en belangeloos. Wij ontvangen geen commissies van de deelnemende bedrijven.

Hoe kan ik meedoen?

 • Vul het formulier in onderaan deze pagina. Het aanbod van leverancier 1 is geldig van 20 april t/m 31 juli 2022. Je gegevens worden direct doorgegeven aan EnergieRijk Houten, Jouw Huis Slimmer en de leverancier.
 • De leverancier neemt binnen 14 dagen contact met je op om een bezoek aan huis in te plannen.
 • Na het bezoek ontvang je een advies met bijbehorende vrijblijvende offerte.
 • Je beslist vervolgens zelf of je gebruik maakt van het aanbod.
 • Bij inschrijving ontvang je ook de nieuwsbrief van EnergieRijk Houten. Hiervoor kun je je op ieder gewenst moment weer afmelden.

Vragen?
Heb je vragen over de inkoopactie? Neem dan contact op met EnergieRijk Houten: [email protected]

Inkoopactie zonnepanelen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Geen titel(Vereist)