Zonnige Zomeractie de Sloten

Tot 1 juli 2022

Collectieve inkoopacties in de wijk de Sloten mei-juni 2022

Het enthousiasme uit de buurt en het resultaat van de inkoopacties vorig jaar heeft geleid tot nieuwe energie! Het EnergieRijke Sloten team is nog niet klaar: Anja, Jessica en Roel  hebben het idee dat de bewoners van de Sloten met elkaar nog meer huizen en tuinen nog duurzamer kunnen maken.

Dus hebben ze drie ZONNIGE ZOMER ACTIES opgezet speciaal voor alle bewoners in de Sloten. Twee daarvan zijn gericht op maatregelen aan het huis en dus gericht op huiseigenaren, maar er is ook een inkoopactie voor iedereen met een tuin, huurders en huiseigenaren.

Dit zijn de acties en de leveranciers met wie wordt samengewerkt:

Zonnepanelen op eigen dak
Met de hoge energieprijzen is het nog voordeliger om je eigen stroom op te wekken via zonnepanelen op eigen dak. Niet alleen ben je dan minder afhankelijk van de stroomprijzen, je hebt de investering in de panelen er ook sneller uit.

DE Partner uit Leusden werkt al samen met EnergieRijk Houten in de collectieve inkoopactie zonnepanelen en komt graag bij de geïnteresseerde bewoners in de Sloten langs om hun situatie te bekijken en een vrijblijvende offerte uit te brengen tegen dezelfde actieprijs van Heel Houten in de Zon.

Lees het hele aanbod hier.


Zonwering
Een goed geïsoleerd huis houdt niet alleen ’s winters warmte binnen, zomers ook. Goede zonwering aan de buitenkant van de ramen weert in de zomer de warmte. Wat er niet in komt hoeft er ook niet uit. Geen hoge elektra kosten voor het koelen van de woning en in geval van rolluiken ook nog eens isolatie in de wintermaanden. Bovendien zijn de rolluiken inbraakvertragend, lichtwerend en weersbestendig.

Het lokale bedrijf Deut Zonwering zet in op klanttevredenheid en een betrouwbaar eindresultaat met zonwerende producten op maat. Ze komen de zonwering installeren, nadat er eerst een persoonlijke offerte is gemaakt en geaccepteerd voor jouw huis.

Vanaf 2 producten is er een korting van € 50,00, bij elk volgend product nog eens € 25,00. (Bijvoorbeeld 5 producten is € 125,00 korting.)

Lees het hele aanbod hier.


Regentonnen
Met een regenton kun je (voor een deel) voorzien in het water voor je tuin. Het regenwater is gratis, het is beter voor je tuin en doordat we steeds vaker, kortere hevige buien hebben, heb je vaak een voorraad water in je regenton. Kortom: beter voor je tuin en beter voor het milieu.

Met deze collectieve actie koopt de Praxis in Houten centraal de gewenste regentonnen in, die de bewoners met een korting van 20% kunnen aanschaffen. De regentonnen worden centraal geleverd in de Sloten tussen 4 en 9 juli. De tonnen kunnen zaterdag 9 juli tussen 9-11 uur afgehaald worden aan de parkeerplaats bij Snoeksloot 48. Incl de kortingsbonnen op naam.

Prijzen met korting van € 115,20 voor muurmodel en € 59,99 voor rond model en standaard van € 22,39.  Ook op de diverse benodigde aansluitmaterialen op de regenpijp zal de Praxis ook 20% korting geven.

Lees het hele aanbod met afbeeldingen, afmetingen e.d. hier.


Waarom meedoen?
– Je energierekening daalt en je maakt gebruik van duurzame zelf opgewekte energie.
– Je maakt het binnen comfortabeler en je ramen zijn beter geïsoleerd.
– Je spaart kraanwater en legt een watervoorraadje voor de tuin aan.
– Je doet het samen met je buurtgenoten en je hebt samen voordeel.
– Na een bezoek aan huis en gedegen advies weet je precies wat er mogelijk is.

EnergieRijke Sloten heeft i.s.m. EnergieRijk Houten de uitvoerders geselecteerd op basis van onder meer prijs, kwaliteit, service en heldere communicatie.

-De zonnepanelen-leverancier is voor de aangeboden maatregelen gecertificeerd. Hierdoor is het aanbod dat je ontvangt betrouwbaar én betaalbaar. Meer informatie over onze selectiecriteria en per maatregel vind je hier.

– De zonwering-leverancier is een lokale ondernemer en geselecteerd door de wijkbewoners zelf. Disclaimer: EnergieRijk Houten is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de selectie van en afspraken die met deze ondernemer zijn gemaakt.

-De regentonnen worden besteld bij en geleverd via Praxis Houten

 • Deelname aan de acties voor zonnepanelen en zonwering is vrijblijvend: jij bepaalt aan de hand van de offerte of je gaat verduurzamen.
 • Deelname aan de inkoop van een regenton is niet vrijblijvend: besteld=besteld.

-EnergieRijk Houten en het regionale energieloket Jouw Huis Slimmer opereren onafhankelijk en belangeloos. Wij ontvangen geen commissies van de deelnemende bedrijven.

Heb je interesse in zonnepanelen of zonwering? Meld je aan. Dan komt er een adviseur van het betreffende bedrijf bij jou thuis langs. De adviseur bekijkt de woning. Aan de hand van dit bezoek kan hij je vertellen wat de mogelijkheden zijn en zal hij je een passend aanbod doen.

Heb je interesse in een regenton? Dan kun je die in deze collectieve actie bestellen. De levering van de regentonnen zal centraal geregeld worden in week 27 (4-9 juli 2022). Meer info hierover volgt.

 Hoe kan ik meedoen?

 • Vul het formulier in onderaan deze pagina. 30 juni 2022 is de laatste dag dat inschrijving mogelijk is. Je gegevens worden direct doorgegeven aan EnergieRijk Houten, Jouw Huis Slimmer en de leveranciers.
 • Je geeft aan voor welke maatregel(en) je een offerte wilt krijgen en of je wilt meedoen aan de centrale inkoop van de regentonnen.
 • De leverancier(s) nemen binnen 14 dagen contact met je op om een bezoek aan huis in te plannen.
 • Na het bezoek ontvang je een advies met bijbehorende vrijblijvende offertes.
 • Je beslist vervolgens zelf of je gebruik maakt van het aanbod.
 • Uitgezonderd de regenton. De aanmelding voor een regenton is een definitieve bestelling. Je kruist aan welke regenton en eventuele standaard je wilt bestellen.
 • Na aanmelding dien je het bedrag over te maken naar bankrekeningnummerNL70 INGB 0652921183 ten name van Hobby-Hal Steehouder BV van Praxis Houten o.v.v. je naam, straat, huisnummer en model regenton, kleur en evt. standaard. Je nieuwe regenton wordt in de wijk geleverd in de week van 4-9 juli 2022 en kun je op een nader te bepalen datum ophalen op het pleintje bij Snoeksloot 48.
  Bij inschrijving ontvang je ook de nieuwsbrief van EnergieRijk Houten. Hiervoor kun je je ten allen tijde weer afmelden.

Heb je vragen over de inkoopactie? Neem dan contact op met Jessica, Roel en Anja via [email protected].

Informatie

Zonnige Zomeractie de Sloten