GreenLoans lening

Bij GreenLoans kunt u een persoonlijke lening aanvragen voor investeringen in energiebesparende maatregelen zoals isolatiemaatregelen en een nieuwe, energiezuinige CV ketel. Ook kunt u met de lening duurzame technieken financieren zoals een warmtepomp, een zonneboiler en zonnepanelen.

Met duurzame energietoepassingen en energiebesparende maatregelen kunt u uw energierekening verlagen. Hiervoor zijn wel eerst investeringen nodig. Een aantrekkelijke lening is dan een interessante optie. Wanneer u van de lening gebruikmaakt, betaalt u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Het rentetarief ligt vast op 4,3%. De maximale looptijd van de lening is 15 jaar. Afhankelijk van hoe ver de looptijd is gevorderd, kunt u naar rato boetevrij aflossen. Als u gaat verhuizen, kunt u de lening in één keer boetevrij aflossen.

Bedrag

U kunt maatregelen, eventueel meerdere tegelijk, financieren voor bedragen tussen de € 5.000 en € 50.000.

Voorwaarden

U betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Het rentetarief ligt vast op 4,3%. De maximale looptijd van de lening is 15 jaar. Naar gelang de looptijd vordert kunt u naar rato meer boetevrij aflossen. In het geval u later besluit te verhuizen, kunt u de lening ineens boetevrij aflossen. De rente van een persoonlijke lening is fiscaal aftrekbaar. U kunt de voorwaarden terugvinden op de website van Green loans, zie lees meer (naar de website www.greenloans.nl). Daar kunt u ook de brochure downloaden.