Energieloket gemeente Bunnik

Jouw Huis Slimmer is hét onafhankelijke energieplatform van gemeente Bunnik. Wil je zelf aan de slag met energiebesparing in huis? Ben je op zoek naar mogelijkheden om van het gas af te gaan? Ben je benieuwd naar duurzame initiatieven in de gemeente? Begin met energie op Jouw Huis Slimmer!

Energiegroep Bunnik
De Energiegroep Bunnik bestaat uit een groep enthousiaste inwoners uit de gemeente Bunnik dat werk wil maken van een toekomstgericht energiegebruik.
Voor meer informatie ga naar https://energiegroepbunnik.wordpress.com/

Vragen?
Heb je vragen of ideeën over duurzaamheid voor de gemeente? Mail het naar [email protected]

Inkoopactie
Energiegroep Bunnik organiseerde eind 2018 een inkoopactie woningisolatie voor inwoners van Bunnik.

Bewonersverhalen

Klik verder...

Sarah over de energiecheck


Sarah wil graag zo groen mogelijk leven en bewust met haar energieverbruik omgaan. “Ik heb mijn maandelijkse energielasten vergeleken met de energiecheck. Het bleek dat ik veel meer betaal dan mijn buren!” Reden genoeg voor Sarah om haar huis aan te pakken: “Dit jaar de ramen, volgend jaar het dak!”

Lees Verhaal
Klik verder...

Peter en Fleur over de online quickscan


Peter en zijn vrouw Fleur verhuisden vorig jaar van een flat naar hun eerste koopwoning. “Wel zo fijn om wat meer ruimte te hebben met drie kinderen. Alleen had ik wel het idee dat dit huis een stuk kouder was. Het vorige huis had dubbel glas, maar deze woning niet. Dat merkten we direct. Ik heb toen de online quickscan gedaan om erachter te komen wat ik kon doen om van die kou af te komen.”

Lees Verhaal

Laatste Nieuws

Initiatieven

Energiegroep Bunnik

Voor en door inwoners van de gemeente Bunnik

Bekijk initiatief