Welkom op Jouw Huis Slimmer!

Welkom op het onafhankelijke energieplatform van de gemeente De Bilt. Wil je meer weten over verschillende duurzame maatregelen als dakisolatie, zonnepanelen en warmtepomp? Over je energieverbruik? Of ben je benieuwd naar subsidies en financieringsvormen voor verduurzaming van jouw woning? Jouw Huis Slimmer helpt je verder met advies op maat.

Binnenkort in jouw Gemeente

Activiteit
Door initiatief: Energie Coöperatie BENG!

Slim financieren

11 december 2018 |
19.30 uur- 21.00 uur |
Grothelaan 3, Groenekan
11
dec

Optimaal isoleren, zonnepanelen op het dak, verwarmen zonder aardgas: alles goed en wel maar hoe betaal je dat? Op deze informatieavond van de Biltse energiecoöperatie BENG! staat het onderwerp 'geld' centraal.

Bewonersverhalen

Klik verder...

Sarah over de energiecheck


Sarah wil graag zo groen mogelijk leven en bewust met haar energieverbruik omgaan. “Ik heb mijn maandelijkse energielasten vergeleken met de energiecheck. Het bleek dat ik veel meer betaal dan mijn buren!” Reden genoeg voor Sarah om haar huis aan te pakken: “Dit jaar de ramen, volgend jaar het dak!”

Lees Verhaal
Klik verder...

Peter en Fleur over de online quickscan


Peter en zijn vrouw Fleur verhuisden vorig jaar van een flat naar hun eerste koopwoning. “Wel zo fijn om wat meer ruimte te hebben met drie kinderen. Alleen had ik wel het idee dat dit huis een stuk kouder was. Het vorige huis had dubbel glas, maar deze woning niet. Dat merkten we direct. Ik heb toen de online quickscan gedaan om erachter te komen wat ik kon doen om van die kou af te komen.”

Lees Verhaal

Laatste Nieuws

Duurzame Huizen Route Utrecht

Wil je jouw huis duurzaam maken? En laat je je graag inspireren door anderen? Bezoek dan morgen (10 november) een duurzaam huis bij jou in de buurt tijdens de Duurzame Huizen Route! Kijk hier voor de huizen die morgen open zijn in de provincie Utrecht en schrijf je snel in!

Initiatieven