Energieloket Stichtse Vecht

Dit is hét onafhankelijke energieplatform van de gemeente Stichtse Vecht! Wil jij graag weten hoe je energie bespaart of wil je meer weten over verschillende duurzame maatregelen als dakisolatie, zonnepanelen of warmtepomp? Begin met energie op Jouw Huis Slimmer!

Binnenkort in jouw Gemeente

Activiteit
Door initiatief: 2030.nu

Van het aardgas af?

23 januari 2019 |
19:30 |
Schepersweg 6a Breukelen
23
jan

Stichting Duurzame Vecht organiseert een voorlichtingsavond over de energietransitie met de focus op alternatieven voor verwarming met aardgas en de winst van isolatie van woningen. Voor meer info neem contact op met [email protected]

Bewonersverhalen

Klik verder...

Sarah over de energiecheck


Sarah wil graag zo groen mogelijk leven en bewust met haar energieverbruik omgaan. “Ik heb mijn maandelijkse energielasten vergeleken met de energiecheck. Het bleek dat ik veel meer betaal dan mijn buren!” Reden genoeg voor Sarah om haar huis aan te pakken: “Dit jaar de ramen, volgend jaar het dak!”

Lees Verhaal
Klik verder...

Peter en Fleur over de online quickscan


Peter en zijn vrouw Fleur verhuisden vorig jaar van een flat naar hun eerste koopwoning. “Wel zo fijn om wat meer ruimte te hebben met drie kinderen. Alleen had ik wel het idee dat dit huis een stuk kouder was. Het vorige huis had dubbel glas, maar deze woning niet. Dat merkten we direct. Ik heb toen de online quickscan gedaan om erachter te komen wat ik kon doen om van die kou af te komen.”

Lees Verhaal

Laatste Nieuws

Initiatieven

2030.nu

De route naar 2030 is begonnen!

Bekijk initiatief