Advies aan huis?

Energieambassadeurs voor eigenaren
Energieambassadeurs zijn vrijwilligers die anderen helpen met energiebesparing thuis. Zij doen een energiescan van jouw woning en bespreken met jou de resultaten. Zo krijg je een beeld van alle mogelijkheden om energie te besparen of op te wekken. Wil je een energieadvies of wil je ook ambassadeur worden?  Stuur een e-mail naar [email protected] of kom langs op het energiespreekuur. Klik hier voor meer informatie over de energieambassadeurs.

Energiecoaches voor huurders
Huurders van Heuvelrug Wonen en Rhenam kunnen een Energiecoach gratis om advies vragen. Bij je huurdersbelangenvereniging kun je terecht voor meer informatie.

Binnenkort in jouw Gemeente

Activiteit
Door initiatief: Heuvelrug Energie

Duurzame gedragsbeïnvloeding

21 mei 2019 |
20:00 uur |
Gemeentehuis Doorn
21
mei

We weten wel wat we moeten doen voor verduurzaming, maar passen ons gedrag daar niet altijd op aan. Op dinsdag 21 mei neemt Anjo Travaille van Bovenkamers ons mee in de beginselen van duurzame gedragsbeïnvloeding.

Bewonersverhalen

Klik verder...

Een 'warme deken om ons gebouw'


Afgelopen maanden heeft een appartementencomplex op Park Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg haar gebouw geïsoleerd. Met deze isolatie slaan zij twee vliegen in één klap. Niet alleen verhogen ze de comfort, ook maken ze een belangrijke stap naar een duurzaam en aardgasvrij gebouw.

 

Lees Verhaal
Klik verder...

Gea en Jacques hebben een Sedumdak


Gea en Jacques in Driebergen hebben op hun uitbouw met platte dak een Sedumdak aangelegd. Een Sedumdak is een groen dak, begroeid met vetplantjes. Dit dak heeft verschillende duurzame voordelen.

Lees Verhaal

Laatste Nieuws

Initiatieven

Zon op Heuvelrug

Samen maken we duurzame stroom

Bekijk initiatief
Heuvelrug Energie

Onafhankelijk energieloket, voor en door bewoners van de Utrechtse Heuvelrug

Bekijk initiatief