Welkom bij het energieloket van Vijfheerenlanden (voormalig Vianen)!

Op deze website kun je terecht met ál je vragen over duurzame energie. De gemeente Vijfheerenlanden (voormalig Vianen) en het energieloket Jouw Huis Slimmer helpen je graag verder met de verduurzaming van je woning. Laat je inspireren door de verhalen op deze website. Wil je liever persoonlijk contact? Neem gerust contact op via het contactformulier.

Hét onafhankelijke energieplatform Jouw Huis Slimmer helpt graag verder!

Bewonersverhalen

Klik verder...

Sarah over de energiecheck


Sarah wil graag zo groen mogelijk leven en bewust met haar energieverbruik omgaan. “Ik heb mijn maandelijkse energielasten vergeleken met de energiecheck. Het bleek dat ik veel meer betaal dan mijn buren!” Reden genoeg voor Sarah om haar huis aan te pakken: “Dit jaar de ramen, volgend jaar het dak!”

Lees Verhaal
Klik verder...

Peter en Fleur over de online quickscan


Peter en zijn vrouw Fleur verhuisden vorig jaar van een flat naar hun eerste koopwoning. “Wel zo fijn om wat meer ruimte te hebben met drie kinderen. Alleen had ik wel het idee dat dit huis een stuk kouder was. Het vorige huis had dubbel glas, maar deze woning niet. Dat merkten we direct. Ik heb toen de online quickscan gedaan om erachter te komen wat ik kon doen om van die kou af te komen.”

Lees Verhaal

Laatste Nieuws