Welkom op Jouw Huis Slimmer

Het onafhankelijke energieplatform van gemeente Woerden waar je stap voor stap aan de slag kunt met energie. Weet jij hoeveel energie je verbruikt of wil je graag meer weten over verschillende duurzame maatregelen als dakisolatie, zonnepanelen of warmtepomp? Begin met energie op Jouw Huis Slimmer!

Warmtescans
Ga aan de slag met de warmtecamera als vrijwilliger
Na het succes van vorig winterseizoen, gaan de warmtescanners weer op pad! Zelf ook met de warmtecamera op pad? Niet alleen voor inzicht in je eigen woning, maar ook om anderen te helpen met een eerste aanzet voor energiebesparing? Geef je op voor de cursus over het gebruik en de theorie achter de warmtecamera.  Meer informatie.
Een scan voor je eigen woning
Lekt jouw woning onnodig warmte en dus energie?
Meld je hier aan voor een warmtescan voor jouw woning.

Bewonersverhalen

Klik verder...

Sarah over de energiecheck


Sarah wil graag zo groen mogelijk leven en bewust met haar energieverbruik omgaan. “Ik heb mijn maandelijkse energielasten vergeleken met de energiecheck. Het bleek dat ik veel meer betaal dan mijn buren!” Reden genoeg voor Sarah om haar huis aan te pakken: “Dit jaar de ramen, volgend jaar het dak!”

Lees Verhaal
Klik verder...

Peter en Fleur over de online quickscan


Peter en zijn vrouw Fleur verhuisden vorig jaar van een flat naar hun eerste koopwoning. “Wel zo fijn om wat meer ruimte te hebben met drie kinderen. Alleen had ik wel het idee dat dit huis een stuk kouder was. Het vorige huis had dubbel glas, maar deze woning niet. Dat merkten we direct. Ik heb toen de online quickscan gedaan om erachter te komen wat ik kon doen om van die kou af te komen.”

Lees Verhaal

Laatste Nieuws

Initiatieven

Energiegroep Woerden

Huiseigenaren helpen huiseigenaren met het energie zuiniger maken van hun woning.

Bekijk initiatief