Chat with us, powered by LiveChat

Tijdelijk korting op energieadvies aan huis in IJsselstein

Veel woningbezitters willen hun woning verduurzamen, maar weten niet waar te beginnen. Er is een oerwoud aan mogelijkheden voor het verbeteren van een woning: isoleren, warmtepomp, zonnepanelen, enzovoort. De vraag is wat het beste bij u en uw woning past.

Samen met Klimaatneutraal IJsselstein heeft de gemeente een aantrekkelijke korting geregeld op een energieadvies op maat voor woningeigenaren!

Dit advies is gericht op minder energieverbruik en meer comfort in de winter én in de zomer. De adviseur komt daarvoor bij u thuis.

Wensen bespreken

Bij de eerste afspraak worden uw wensen besproken en wordt de woning technisch opgenomen. Daarna worden maatregelen uitgewerkt om uw wensen te realiseren. De maatregelen worden in een schriftelijk advies helder uitgelegd. In een uitgebreide versie van het advies wordt ook de financiële kant van de maatregelen uitgewerkt, dat in een tweede afspraak wordt toegelicht.

In de kortingsregeling betaalt u 195 euro voor een uitgebreid advies (normale prijs 475) en 115 euro voor een basis advies (normale prijs 295).

De adviezen worden gegeven door adviesbureau Woondokter.

Meld je direct aan voor een afspraak met de Woondokter.

De kortingsregeling geldt voor 2021 en voor een beperkt aantal woningen, dus op is op!