Chat with us, powered by LiveChat

Duurzame Markt in de binnenstad van IJsselstein op zaterdagmiddag 25 juni

Op zaterdagmiddag 25 juni 2022 van 13.00 tot 16.00 uur is er een duurzame markt in de binnenstad van Gemeente IJsselstein. Op deze markt wordt niets verkocht, maar er is van alles gratis te halen: advies en informatie, slimme tips, voorbeelden voor verduurzamen, inspiratie, een leuk kinderplein en verloting van prijzen.

Verduurzaming op maat

Op de Duurzame Markt IJsselstein vind je uiteenlopende thema’s zoals energiezuinig wonen, plantaardig eten, duurzaam reizen, een frisgroene tuin, een gezonde leefomgeving, creatief met hergebruik van materialen. Laat je inspireren of vraag naar slimme tips of weetjes.
Lokale en regionale organisaties zijn vertegenwoordigd en vertellen graag over hun inspanning voor verduurzaming: onder andere Klimaatneutraal IJsselstein, Achterveld Actief, Enjoycleaningup, Samen Meten Utrecht, Duurzaam Lopikerwaard, Samen Duurzaam Nieuwegein, Energiecoƶperatie Lek en IJssel Stroom en Rijne-Energie.
Enkele bijzondere landelijke initiatieven komen zich presenteren en hopen op een warme belangstelling van inwoners van onze regio: bijvoorbeeld Meerbomennu, Grootouders voor het Klimaat NL, KlimaatGesprekken, Food and Future.
Verduurzamen doe je stap voor stap
Wil je ook duurzame keuzes maken? Of weet je nog niet zo goed wat er allemaal mogelijk is, of waar je moet beginnen? Laat je voorlichten op de duurzame markt. Verduurzamen doe je stap voor stap, elke stap is er weer een!
Neem je eigen mok mee!
Kom gezellig langs op 25 juni tussen 13.00 en 16.00 in de Benschopperstraat. Volg het event via Facebook https://www.facebook.com/events/2910457812579478. Er is gratis drinken voor iedereen met een eigen kop of mok. Tot 25 juni in IJsselstein!