Energie Coöperatie e-Lekstroom u.a. – Jouw Huis Slimmer Energie Coöperatie e-Lekstroom u.a. | Jouw Huis Slimmer
Initiatief
Galecopperzoom, 4 ha Zonnepark |
030 - 7510275 of 0623084... |

De start van e-Lekstroom gaat terug naar 2013, waar een aantal gedreven mensen zich zorgen maakten over het milieu en over de energievoorziening in de (nabije) toekomst.


Wij streven naar 100% lokaal opgewekte duurzame energie. Als coöperatie willen we ons werkgebied Nieuwegein, Vijfheerenlanden (Vianen e.o.) en IJsselstein,  100% duurzaam maken. Dit doen we door het uitvoeren van locale projecten met o.a zonneparken  zoals bijvoorbeeld ons park in Galecop, Nieuwegein en ons nieuwste project : “Regie over je eigen Energie(nota) “, waar we onze kennis en ervaring kosteloos en onafhankelijk delen met particulieren en bedrijven en samen een meerjaren stappenplan maken om te verduurzamen.


Ook zoeken wij samenwerking met onder meer woningbouwcoöperaties en overheidsinstellingen, om samen op te trekken en projecten te realiseren.


Voor meer informatie:


http://www.e-lekstroom.com


email: [email protected]


telefoon: 030-7510275


Activiteiten

Activiteit
Door initiatief: Energie Coöperatie E-Lekstroom U.a.

Ons nieuwste project is gebaseerd op de coöperatiegedachte. Wij willen graag delen met individuele inwoners en bedrijven in Nieuwegein., IJsselstein en Vijfheerenlanden. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende duurzaamheidsoplossingen. Op basis van een aantal benchmarks hebben een compleet programma ontwikkeld voor elke huis...
Bekijk het verslag

Ambassadeurs

e - Lekstroom adviseert kosteloos bij het zoeken naar de beste verduurzaming van uw huis
cvoptimalisatie
dakisolatie
dubbelglas
energieadvies
energieneutraal
muurisolatie
verlichting
verwarming
vloerisolatie
warmtepomp
warmtescan
zonneboiler
zonnepanelen
Onze voorgestelde oplossingen zijn gebaseerd op het hoogste rendement, reële en snelste terugverdientijden en met name toekomstbestendigheid (Bijvoorbeeld; glas/glas zonnepanelen met 30 jaar garantie op 90% rendement). Wij maken samen met u een compleet meerjarenplan.