KlimaatGesprekken

Klimaatvriendelijke keuzes: Het nieuwe normaal!

Initiatief
Huiskamers in Utrecht en omgeving |

Ben jij bezorgd over klimaatverandering? Vraag je je af hoe je hier iets aan kunt doen, zou je anderen daar graag makkelijker bij betrekken, het gesprek aangaan? Wil jij jouw bijdrage leveren aan mogelijke oplossingen en een inspirerende transitie naar een klimaatneutraal Nederland? Maar zie je soms door de bomen het bos niet meer, of twijfel je, omdat de klimaattransitie offers zou kunnen vragen?


Kortom, ben jij op zoek naar jouw weg in dit ingewikkelde gebied? En zou het je wat lijken om anderen te ontmoeten die daar ook mee bezig zijn, en samen op te trekken? Wees dan welkom bij onze workshopreeks die klimaatvriendelijke keuzes makkelijker maakt, op een leuke, ongedwongen, uitnodigende manier.In de workshopreeks van KlimaatGesprekken maak je deel uit van een groep mensen die elkaar helpen en inspireren om acties te vinden die passen bij hun persoonlijke situatie en doelen, en om er samen op een uitnodigende manier mee bezig te zijn. De begeleiding en tips van de coach helpen daar natuurlijk ook bij. Je ervaart tevens hoe het klimaatgesprek aan te gaan met je gezin, je vrienden, bij de sportvereniging of op het werk.


Je kunt deelnemen zonder voorkennis en het maakt niet uit of je nu veel of weinig doet om je klimaatimpact te verminderen. Mensen delen vaak wel dat ze zich erin willen verdiepen en erover willen uitwisselen en reflecteren. In een voorgesprekje en de eerste bijeenkomst kun je samen met je groepsleden je eigen doel en wensen voor de workshops bepalen.


Activiteiten

Activiteit
Door initiatief: Klimaatgesprekken

Nieuwjaarsborrel

25 januari 2019 |
Van 18.00 - 21.00 uur |
ANNE
25
jan

Wat een jaar! In 2018 hebben zich minstens drie keer zoveel mensen aangemeld voor onze workshops als in 2017. Met 60 nieuwe coaches en een aantal nieuwe vrijwilligers gaan we met heel veel energie en daadkracht het nieuwe jaar in. En daar willen we op toosten met jou! Kom langs, ontmoet de oprichters van KlimaatGesprekken, raak in gesprek m...