Energieloket

Persoonlijk advies als u uw woning wil verduurzamen

Initiatief
Bibliotheek IJsselstein |
0631996055 |

In de bibliotheek is het Energieloket geopend. Hier geven vrijwilligers van Klimaatneutraal IJsselstein gratis advies aan inwoners van IJsselstein die hun huis willen verduurzamen. Voor vragen over meer comfort in huis, een lagere energierekening of minder CO2 kunt u hier elke woensdag en zaterdag terecht van 10:00 tot 12:00. Een afspraak maken is niet nodig.


U vindt het Energieloket in de Greenspot, bij binnenkomst op de 1e verdieping in de bibliotheek linksaf.


Activiteiten

Activiteit
Door initiatief: Klimaatneutraal IJsselstein

Interactieve avond over isoleren

19 maart 2020 |
19:30 |
Bibliotheek IJsselstein
19
mrt

In de bibliotheek Lek&IJssel is op donderdag 19 maart een interactieve avond over isolatie van woningen. De woondokter van Klimaatneutraal IJsselstein geeft uitleg over isoleren en wat daar bij komt kijken. Zoals het gebruik van een warmtebeeldcamera, de mogelijkheden om dak, gevel, glas en vloer te isoleren en de besparingsmogelijkheden en sub...
Activiteit
Door initiatief: Klimaatneutraal IJsselstein

Energieloket

1 mei 2020 |
1
mei

In de bibliotheek bevindt zich het Energieloket. Hier kunnen inwoners van IJsselstein 2x per week terecht met vragen over het verduurzamen van hun huis. Vrijwilligers van Klimaatneutraal IJsselstein staan u te woord met kosteloos advies. Het energieloket is geopend op woensdag en vrijdag van 10:00 tot 12:00. Een afspraak maken niet nodig.

Ambassadeurs

Klimaatneutraal IJsselstein Frank Benthem
IJsselstein, Nederland
cvoptimalisatie
dakisolatie
dubbelglas
energieadvies
energieneutraal
muurisolatie
verlichting
verwarming
vloerisolatie
warmtepomp
warmtescan
zonneboiler
zonnepanelen
Voor een Energiescan inspecteert Frank Benthem uw woning o.a. met een warmtebeeldcamera. U krijgt dan een rapport met adviezen voor energiebesparing, zoals isolatie. Bel 0631996055 of e-mail [email protected]
Klimaatneutraal IJsselstein Henk de Groot
IJsselstein, Nederland
cvoptimalisatie
dakisolatie
dubbelglas
energieadvies
energieneutraal
muurisolatie
verlichting
verwarming
vloerisolatie
warmtepomp
warmtescan
zonneboiler
zonnepanelen
Henk de Groot is energie-expert vanuit Klimaatneutraal IJsselstein en beschikbaar om particulieren, verenigingen en/of scholen op weg te helpen stappen te maken naar energiebesparende mogelijkheden: [email protected] Henk is de uitvinder van de radiatorventilator.