Inkoopactie isolatieglas

Naast de succesvolle inkoopactie  voor het aanbrengen van kruipruimte isolatie waar reeds meer dan 100 bewoners gebruikgemaakt hebben, heeft Energie-N nu een inkoopactie voor isolerende beglazing. Alle woningeigenaren van Nieuwegein kunnen hier gebruik van maken tot eind juli 2021.

Lees hier wie Energie-N zijn
Na lang zoeken en vergelijken heeft Energie-N een collectieve inkoopactie overeengekomen met RM-Glas in Nieuwegein. De regeling betreft het vervangen van enkel- en oud dubbelglas door HR++ glas in de bestaande houten kozijnen. RM Glas is geselecteerd op basis van het product, hun ervaring daarmee, de randvoorwaarden waaronder ze het product willen/kunnen aanbrengen, hun certificering en prijs.
Als u met de inkoopactie van Energie-N isolatieglas wilt laten aanbrengen dan kan je op de website van Energie-N kijken welke afspraken precies met RM Glas zijn gemaakt en krijgt u meteen inzicht in de kosten.

Lees hier over isolatieglas op de website van Energie-N

Als u zich met onderstaand formulier opgeeft dan wordt u door RM Glas benaderd. RM Glas zal op basis van de afgesproken voorwaarden en prijzen een offerte maken. Na uw opdracht wordt de uitvoering ingepland.

Subsidie

Met het vervangen van enkel of oud dubbelglas door HR++ komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie van de Gemeente Nieuwegein

Als u naast HR++ glas nog een andere isolatiemaatregel, zoals kruipruimte isolatie of dakisolatie, neemt kunt u € 35 per m2 ISDE subsidie aanvragen. Bekijk de voorwaarden op RVO.

Privacy

Om mee te doen aan de inkoopregeling dient u akkoord te gaan met de privacy policy van Energie-N en Jouw Huis Slimmer:

Aanmeldformulier Energie-N INKOOPREGELING ISOLATIEGLAS

    Jouw Huis Slimmer zorgt ervoor dat de leverancier van het gekozen product uw contactgegevens en de gekozen optie ontvangt. Mail bij vragen naar [email protected]