Chat with us, powered by LiveChat

Inkoopactie kruipruimte isolatie

De succesvolle regeling voor het aanbrengen van kruipruimte isolatie wordt door Energie-N in 2019/2020 voortgezet en uitgebreid. In 2018/2019 hebben al circa 60 bewoners van deze regeling gebruikgemaakt. Ditmaal heeft Energie-N een regeling getroffen met drie isolatiebedrijven voor het aanbrengen van kruipruimte isolatie. Alle woningeigenaren van Nieuwegein kunnen hier gebruik van maken tot oktober 2021.

Lees hier wie Energie-N zijn

Er zijn vele producten om kruipruimten te isoleren. We zijn uitgekomen op zeven product-leverancier combinaties, waarmee we verwachten dat 99% van de Nieuwegeinse kruipruimten goed en voordeling geïsoleerd kunnen worden.

De leveranciers zijn geselecteerd op basis van het product, hun ervaring daarmee, de randvoorwaarden waaronder ze het product willen/kunnen aanbrengen, hun certificering en prijs.

Kiezen van leverancier en product

Als u met de inkoopregeling van Energie-N kruipruimte isolatie wilt laten aanbrengen dan is het de bedoeling dat u zelf één van de zeven product-leverancier combinaties kiest. Op de website van Energie-N wordt u geholpen in het maken van die keuze en krijgt u meteen inzicht in de kosten.

Lees hier over kruipruimte isolatie op de website van Energie-N

Als u zich met onderstaand formulier opgeeft dan wordt u door de betreffende leverancier benaderd. Hij zal eerst uw kruipruimte komen opnemen, de juistheid van uw keuze voor het isolatieproduct controleren en een offerte opstellen. Na uw opdracht wordt de uitvoering ingepland.

Subsidie

De leverancier verzorgt na uitvoering het uitvoerdersformulier (inclusief foto’s) voor de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Als u naast kruipruimte isolatie nog een andere isolatiemaatregel, zoals HR++ glas- of dakisolatie, neemt kunt u € 4 a €7 per m2 subsidie aanvragen. Bekijk de voorwaarden op RVO.

Privacy

Om mee te doen aan de inkoopregeling dient u akkoord te gaan met de privacy policy van Energie-N en Jouw Huis Slimmer:

Aanmeldformulier Energie-N INKOOPREGELING

  • Kijk op de website van Energie-N voor hulp bij uw keuze.
    Jouw Huis Slimmer zorgt ervoor dat de leverancier van het gekozen product uw contactgegevens en de gekozen optie ontvangt. Mail bij vragen naar [email protected]