Chat with us, powered by LiveChat

Achterveld Actief met warmtepompen

Achterveld Actief is een groep bewoners in de wijk Achterveld die nuttige en leuke acties voor de wijk willen organiseren. Ze gaan starten met energiebesparing in woningen via de collectieve inkoop van hybride warmtepompen.

Wil jij ook besparen op je energierekening en er comfortabel bij zitten als het koud is? En onze planeet helpen door minder CO2 uit te stoten? Denk dan eens aan een warmtepomp. De woningen in de wijk Achterveld zijn daar meestal geschikt voor!

Collectieve inkoop

Achterveld Actief is een groep bewoners in de wijk Achterveld die nuttige en leuke acties voor de wijk willen organiseren. Ze gaan starten met energiebesparing in woningen via de collectieve inkoop van hybride warmtepompen. Henk de Groot, een Achtervelder heeft een warmtepomp en is er enthousiast over.

Met een hybride warmtepomp kun je een woning verwarmen met warmte uit de lucht. Je gebruikt dan nog wel gas (wanneer het echt koud is) maar veel minder. Je energielasten en de CO2 uitstoot dalen enorm.

Achterveld Actief nodigt je uit om (gratis) de Buurkracht App te downloaden in de App/Playstore en je te laten informeren over het project op:
https://activiteiten.buurkracht.nl/1B114A45-40CC-4D5F-AE94-16741E967B98

Na de zomer van 2021 komen ze met meer informatie en houden ze een informatiebijeenkomst.

Achterveld Actief bestaat nu uit:
Henk Lindeman, Henk de Groot, Marie-Jose de Zeeuw, Sanne de Bruijne en Koos Lieshout.

Bewoners uit IJsselstein die willen helpen met het project zijn van harte welkom.
Laat je van je horen?
Mail naar [email protected]

>> Er is ook een Facebookgroep, word lid!