Inspireer de buren met jouw ervaring

Ben je blij met jouw slimme huis? En wil je anderen laten zien dat energie besparen niet moeilijk is? Word dan ambassadeur in jouw gemeente en deel jouw ervaring!

Je hebt geïnvesteerd in een duurzaam huis. De koude vloer is verleden tijd en je bent er trots op dat je zelf energie opwekt met zonnepanelen. Had je dit maar eerder gedaan, niet? Wij zouden het erg leuk vinden als je jouw verhaal wilt vertellen, want daarmee inspireer je andere bewoners!

Word ook energieambassadeur

Ben je blij met jouw verbeterde woning en wil je anderen laten zien dat energie besparen niet moeilijk is? Word dan ambassadeur en deel jouw ervaring. Vertel jouw buren over het rendement van jouw zonnepanelen of inspireer met je verhaal de leden van je sportvereniging. Je hoeft daarvoor echt geen professional te zijn. Je bent voor buurtgenoten wel een ervaringsdeskundige. En 2 weten altijd meer dan 1.

Wij helpen je ermee!

Als ambassadeur zetten we je graag in het zonnetje. Hoe? Daar komen we samen wel uit. We kunnen bijvoorbeeld een mooi verhaal over je schrijven voor op deze website of op Facebook. Maar we kunnen ook een bijeenkomst met jou en de buren organiseren. En word je helemaal warm van energiebesparing? Meld je dan aan. Dat kan hier online, maar je kunt ons ook altijd bellen met jouw idee. We staan overal voor open, want jij maakt het verschil!

Ik wil ambassadeur worden!

Ontzettend leuk. En vooral prettig voor je buurtbewoners. Laat je gegevens achter. Dan nemen we snel contact met je op!