Chat with us, powered by LiveChat

Hulp bij offertes

Deze tips helpen je bij het kiezen van een goed bedrijf of vakmensen die bij jou het werk doen. Hoe vergelijk je offertes? Wat moet je niet vergeten te vragen?

Je wilt zonnepanelen op je dak, de muren isoleren of je huis op een andere manier slimmer maken. Maar welk bedrijf kies je om het werk te doen? En welke materialen zijn precies nodig? Heel veel mensen haken af, want het is allemaal best wel technisch. Ook spreken bedrijven elkaar wel eens tegen.

Goed voorbereid aan de slag

Waar let je op bij offertes en welke kritische vragen moet je stellen? We maakten bij Jouw Huis Slimmer verschillende folders die je op weg helpen. Je kunt ze hier meteen downloaden en lezen. Dan weet je waar je op moet letten.

  • Isolatie
Dak Vloer Muur Glas
  • Duurzaam opwekken en verwarmen
Zonnepanelen Zonneboiler Warmtepomp

Tijd om knopen door te hakken

Kreeg je verschillende offertes voor zonnepanelen of isolatie, maar durf je er niet zomaar een handtekening op te zetten? Best logisch, het gaat nogal ergens over. Twijfel jij ook omdat offertes bijvoorbeeld niet duidelijk zijn of elk bedrijf je iets anders belooft? Dat lossen we bij Jouw Huis Slimmer niet 1-2-3 op. Maar we kunnen je wel helpen om offertes goed te beoordelen. Met onze checklist vol kritische vragen over garanties, planning en kosten. Zo hopen wij dat je met een gerust hart je handtekening zet en werk maakt van een duurzaam huis.