Over Ons

Jouw Huis Slimmer is het onafhankelijke energieplatform van 15 gemeenten in de regio Utrecht. We helpen de woningeigenaar met al zijn vragen over energiebesparing en bieden lokale energieinitiatieven en bedrijven een podium. We versnellen zo de energietransitie en verduurzaming van de bestaande woningvoorraad.

Onze website biedt informatie over bedrijven en adviseurs, maar laat ook zien welke activiteiten er zijn in de eigen buurt of stad. Bewoners krijgen grip op hun energierekening en kunnen, in eigen tempo, bewuste keuzes maken over hun huis en woonlasten.

Wij versterken de energie van bewonersinitiatieven door ze een prominente plek te geven op ons platform. Want wij vinden het belangrijk om een duurzame wereld met elkaar vorm te geven.

Met Jouw Huis Slimmer helpen we bewoners die op zoek zijn naar bedrijven die voldoen aan onze eisen op het gebied van kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zo snijdt het mes aan meerdere kanten: blijere bewoners, duurzame huizen en meer werk in de regio Utrecht.

Meer over ons:
- Nieuws
- Contact
- Privacy

Gemeente en Jouw Huis Slimmer?

Ontdek wat je gemeente doet op Jouw Huis Slimmer.

Lees meer

In samenwerking met:

KAW Architecten

KAW heeft veel kennis in huis op het gebied van verduurzaming en energietransitie en de begeleiding van bewoners tijdens dit proces middels marketing en communicatie. Wij verzorgen dan ook de helpdesk met een CRM-systeem waar bewoners contact mee op kunnen nemen. Daarnaast organiseren we de verspreiding van relevant nieuws via nieuwsbrieven, nieuwsberichten en mediapakketten.

Internetbureau Cronius

Cronius is een internetbureau voor duurzame organisaties. Door slim gebruik te maken van (open)data en de ambitie om complexe zaken simpel te maken voor bewoners bouwen wij aan Jouw Huis Slimmer en doen dit tevens in ruim 110 gemeenten elders in Nederland.

Een initiatief van de 15 gemeenten in regio Utrecht