Over ons – Jouw Huis Slimmer Over ons | Jouw Huis Slimmer

Over Ons

Jouw Huis Slimmer is het onafhankelijke energieplatform van 15 gemeenten in de regio Utrecht. We helpen de woningeigenaar met al zijn vragen over energiebesparing en bieden lokale energie initiatieven, adviseurs en bedrijven een podium om hun diensten aan te bieden. We versnellen zo de energietransitie en verduurzaming van de bestaande woningvoorraad.

Op onze website vindt je informatie over energiebesparende maatregelen en kan je zien welke duurzame initiatieven er in jouw buurt plaatsvinden.

Meer over ons:
- Nieuws
- Contact
- Privacy

Gemeente Houten en Jouw Huis Slimmer?

Ontdek wat je gemeente doet op Jouw Huis Slimmer.

Lees meer

In samenwerking met:

KAW Architecten

KAW heeft veel kennis in huis op het gebied van verduurzaming en energietransitie en de begeleiding van bewoners tijdens dit proces middels marketing en communicatie. Wij verzorgen dan ook de helpdesk met een CRM-systeem waar bewoners contact mee op kunnen nemen. Daarnaast organiseren we de verspreiding van relevant nieuws via nieuwsbrieven, nieuwsberichten en mediapakketten.

Internetbureau Cronius

Cronius is een internetbureau voor duurzame organisaties. Door slim gebruik te maken van (open)data en de ambitie om complexe zaken simpel te maken voor bewoners bouwen wij aan Jouw Huis Slimmer en doen dit tevens in ruim 110 gemeenten elders in Nederland.

Een initiatief van de 15 gemeenten in regio Utrecht