Slimme buren gezocht!

Heb jij al isolatie of zonnepanelen? Deel jouw verhaal en inspireer je buren, en ontvang een duurzaam bedankje!

Help je buren een handje met jouw ervaringsverhaal over energiebesparende maatregelen, en meld je aan als SlimmeBuur! Jouw Huis Slimmer werkt sinds kort samen met SlimmeBuur in het delen van bewonersverhalen. Zo inspireren we samen meer buren om energie te besparen.

Deel jouw ervaringsverhaal
JouwHuisSlimmer werkt samen met SlimmeBuur om ervaringsverhalen van bewoners te verzamelen. Die delen we ook graag op JouwHuisSlimmer, zodat we samen meer buren inspireren om zelf aan de slag te gaan. Leuk extraatje voor jou: je krijgt een duurzaam bedankje, én er worden ook professionele foto’s gemaakt, die je zelf mag gebruiken. Help mee en laat ons weten dat je jouw ervaringsverhaal wilt delen! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is SlimmeBuur?
SlimmeBuur.nl is een website met daarop een overzicht van alle slimme buren in Nederland die isolatie of zonnepanelen hebben. Als bezoeker van SlimmeBuur.nl kun je handig zoeken naar een buurman of buurvrouw in jouw buurt: filter bijvoorbeeld op postcode, bouwjaar en type woning. Je kunt jouw energiebesparende dorpsgenoot vervolgens alle vragen stellen die je hebt over de maatregelen die hij of zij heeft uitgevoerd. Heb jij zelf zonnepanelen of isolatie en wil je je buren een handje helpen? Meld je dan aan als SlimmeBuur!

Kans op € 1.000
Meld je je vóór 31 mei aan als SlimmeBuur, dan maak je kans om het aankoopbedrag (tot € 1000) op jouw uitgevoerde maatregel terug te winnen! Maar je doet het natuurlijk om je buren te helpen 🙂