Chat with us, powered by LiveChat

Woningplanner

Steeds meer mensen zijn op zoek naar advies over de beste energiebesparende maatregelen voor hun huis. Dat vraagt om maatwerk; online advies op maat.

Wil jij snel en direct inzicht in de meest geschikte energiebesparende maatregelen voor jouw huis? Dat dachten we al! Daarom heeft onze partner Duurzaam Bouwloket de Woningplanner gemaakt. Vul je deze Woningplanner in, dan krijg je online advies over maatregelen. Dit zijn maatregelen die jij stapsgewijs het beste kunt nemen om uiteindelijk aardgasvrij te wonen. Het advies is gebaseerd op bouwkundige rekenmodellen. Daarom sluit het goed aan bij de gegevens die je invult over jouw huis. Mooi meegenomen: het advies is helemaal gratis! 

Steeds beter
De Woningplanner is nog niet af. Samen met Duurzaam Bouwloket werken we aan een steeds betere versie, waar inwoners uit alle JouwHuisSlimmer-gemeentes van kunnen gebruikmaken. De Woningplanner gaat er nu nog vanuit dat je aardgas gebruikt. Je kunt daarom niet invullen dat je 0 m3 gas verbruikt. Benieuwd of er al een mooi advies voor jouw huis uitrolt? Vul hieronder je gegevens in!