Hoe controleer ik of het werk goed gaat?

Zie je op tegen de werkzaamheden? Begrijpelijk! Want hoe weet je of de installateur of de aannemer de juiste dingen doet en geen troep achter laat? Om je te helpen hebben wij checklisten voor je gemaakt, zodat je kritische vragen kunt stellen tijdens de uitvoering. Dat geeft een zeker gevoel!

Begin met een goed gevoel aan de uitvoering!

Je kunt bij ons gratis checklisten aanvragen. Daarmee kan je tijdens de werkzaamheden kritische vragen stellen. We hebben een checklist voor zonnepanelen, de zonneboiler, duurzame verwarming, dubbel glas, muur-, vloer-, en dakisolatie. Dat voelt wel zo vertrouwd. Gewoon doen!

Vraag de checklist aan
Geef jouw mening en evalueer de werkzaamheden!

Wat vond je eigenlijk van de uitvoering? Is het resultaat zoals je dat verwacht had? Werd er goed gecommuniceerd? Is het werk netjes opgeleverd? Laat het ons weten door een cijfer of opmerking te geven. Eerlijke feedback? Daar wordt iedereen beter van!

Geef jouw mening
Vraag bij ons het stappenplan aan!

Een energielabel is een goede indicatie voor het energieverbruik van jouw huis. Heb je recent geïnvesteerd in energiebesparing? Dan wil je toch ook een officieel energielabel? Lees meer over het aanvragen van het label en wanneer dat verplicht is. Wordt het C, B of zelfs A?

Stappenplan aanvragen
Het is tijd om knopen door te hakken!

Je hebt de offertes in huis van één of meer bedrijven. Het is tijd om een keuze te maken en te tekenen, zodat het werk kan beginnen! Maar staat nu echt alles in de offerte, of loop je straks tegen allerlei meerkosten aan? Wij hebben een checklist gemaakt om offertes te beoordelen.

Vraag de checklist aan

Vind bedrijf

Kies vestigingsplaats bedrijf