Chat with us, powered by LiveChat

Inkoopactie Utrecht West, Noordwest, Noordoost en Overvecht

Doe mee met de collectieve inkoopactie voor isolerend glas, spouwmuur-, vloer, dak- en bodemisolatie. Samen sta je sterk!

Het (extra) isoleren van jouw woning zorgt voor een energiezuinig, comfortabel en toekomstbestendig huis, én je bespaart op jouw energierekening! Doe je ook mee met de actie?

In Utrecht West, Noordwest, Noordoost en Overvecht organiseert de gemeente samen met Duurzaam Bouwloket en lokale/regionale bedrijven een inkoopactie. Als jouw huis geselecteerd is, krijg je een brief van de gemeente. We selecteerden huizen waar nog veel energie te besparen is aan de hand van openbare data. Je kan kiezen voor voor isolerend glas, spouwmuur-, vloer, dak- en bodemisolatie of een combinatie daarvan. Duurzaam Bouwloket selecteert aan de hand van strenge voorwaarden de bedrijven die deze maatregelen gaan uitvoeren. Zo krijg jij goede service voor een scherpe prijs.

Hoe doe je mee?
  1. Schrijf je in via de website van Duurzaam Bouwloket.
  2. Het team van Duurzaam Bouwloket controleert je aanmelding en stuurt deze door naar één van de uitvoerende isolatiebedrijven.
  3. Binnen +- 2 werkweken neemt het isolatiebedrijf contact met je op om een afspraak te maken voor een huisbezoek. Tijdens dit huisbezoek wordt jouw woningsituatie bekeken, waarna je een vrijblijvende offerte ontvangt.
  4. Na ontvangst van de vrijblijvende offerte weet je wat voor jouw huis de beste oplossing is.
  5. Je bepaalt zelf of en wanneer je een klus laat uitvoeren!
Eerst nog wat vragen?

Heb je nu al vragen over deze inkoopactie of de online informatieavond? Neem dan contact op met de helpdesk van Jouw Huis Slimmer.
T:  085 48 58 379
E: [email protected]

Over Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwloket helpt woningeigenaren verder met gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van hun woning. Dit doen zij in opdracht van 130 Nederlandse gemeenten en in samenwerking met lokale initiatieven en uitvoerende bedrijven. Zo weet jij zeker dat de deelnemende uitvoerders aan de inkoopactie voldoen aan strenge voorwaarden op het gebied van kwaliteit, service en garantie.

Doe mee aan de inkoopactie!

De inkoopactie is beschikbaar t/m 30 mei 2022.

  • Direct inschrijven en offertes aanvragen is mogelijk.
  • Een online informatieavond (webinar) bijwonen kan ook:

Datum: woensdag 23 februari
Tijdstip: 19:30 – 20:30

Schrijf je in voor de inkoopactie/het webinar

Nu al beginnen?

Ben je benieuwd naar de verduurzamende maatregelen die jij kunt nemen? Op jouw Huis Slimmer geven we je graag informatie over wat jij kunt doen om energie te besparen.

Help dieren bij isoleren!

Weleens nagedacht over een dier zoals de huismus die zich schuilhoudt in jouw huis? Denk na over de bescherming van dieren als je aan de slag gaat met isoleren.

Subsidie of lening?

Wist je dat er ook diverse mogelijkheden zijn om duurzame maatregelen te financieren? Zo zijn er diverse subsidies, duurzame leningen en andere mogelijkheden.