Chat with us, powered by LiveChat

Inkoopactie Utrecht Zuid en Zuidwest

De inkoopactie is inmiddels gesloten. Wel blijft het mogelijk om aan de landelijke inkoopactie voor zonnepanelen deel te nemen.

Door je huis te isoleren blijft je huis lekker warm deze winter. Kies je voor zonnepanelen, dan daalt je energierekening. Op deze manier maak je je huis klaar voor de toekomst.

In Utrecht Zuid en Zuidwest organiseerde de gemeente samen met Winst uit je woning van 28 september tot en met 29 november een advies- en inkoopactie. Zo’n 618 bewoners namen deel aan de actie en samen vroegen zij 1173 duurzame maatregelen aan. Er werd gekozen voor zonnepanelen, vloerisolatie en HR ++ glas. Winst uit je woning┬áselecteerde aan de hand van strenge voorwaarden de bedrijven die deze maatregelen gaan uitvoeren. Dit betekent een goede service voor een scherpe prijs.

Richting alle bewoners die deelnamen aan de advies- en inkoopactie bedankt voor de investering in duurzame maatregelen! Jullie besparen fors op de energierekening, maar dragen daarmee ook bij aan een stad die overstapt op schone energie.

Toch nog wat vragen?

Heb je vragen over de inkoopactie of de financieringsmogelijkheden? Neem dan contact op met de Servicedesk van Winst uit je woning via [email protected] of bel naar 023-5836936.

Over Winst uit je woning

De afgelopen 10 jaar organiseert Winst uit je woning in samenwerking met ruim 90 andere gemeenten, grootschalige advies- en inkoopacties voor spouw-, en vloerisolatie, HR++ glas, hybride warmtepompen en zonnepanelen. Doormiddel van een veiling wordt per energiebesparende maatregel een uitvoerder geselecteerd. Zo weet jij zeker dat de deelnemende uitvoerders aan de inkoopactie voldoen aan strenge voorwaarden op het gebied van kwaliteit, service en garantie.

Meld je nu aan voor de landelijke inkoopactie

Is het niet gelukt om je in te schrijven voor deze inkoopactie, maar wil je wel graag starten met het opwekken van duurzame energie? Gebruik dan alsnog vrijblijvend het inschrijfformulier voor de landelijke inkoopactie voor zonnepanelen.

inschrijfformulier

Nu al beginnen?

Ben je benieuwd naar de verduurzamende maatregelen die jij kun nemen? Op jouw Huis Slimmer geven we je graag informatie over wat jij kunt doen om energie te besparen.

Toelichting op de inkoopactie?

Kijk op 16 mei (wijk Zuid) of 12 september (wijk Zuidwest) naar de online jouwhuisslimmeravond (een webinar) waar o.a. het onderwerp inkoopactie aan bod komt.

Subsidie of lening?

Wist je dat er ook diverse mogelijkheden zijn om het nemen van duurzame maatregelen te financieren? Zo zijn er diverse subsidies, duurzame leningen en andere mogelijkheden.