Chat with us, powered by LiveChat

Inkoopactie Utrecht Zuid en Zuidwest

Doe mee met de collectieve inkoopactie vloerisolatie, HR++-glas en/of zonnepanelen. Samen sta je sterk!

Door je huis te isoleren blijft je huis lekker warm deze winter. Kies je voor zonnepanelen, dan daalt je energierekening. Op deze manier maak je je huis klaar voor de toekomst.

In Utrecht Zuid en Zuidwest organiseert de gemeente samen met Winst uit je woning een inkoopactie. Je kan kiezen voor zonnepanelen, vloerisolatie en HR ++ glas. Winst uit je woning selecteert aan de hand van strenge voorwaarden de bedrijven die deze maatregelen gaan uitvoeren. Zo krijg jij goede service voor een scherpe prijs.

Hoe doe je mee?
 1. Schrijf je gratis en vrijblijvend in vóór 30 november via het inschrijfformulier van Winst uit je woning.
 2. Het team van Winst uit je woning controleert je aanmelding en belt je bij vragen.
 3. Je ontvangt advies en vrijblijvende offertes per e-mail:
  • bij interesse in zonnepanelen belt de installateur je eerst op om de offerte op maat te maken.
  • bij interesse in vloerisolatie ontvang je een e-mail voor het inplannen van een onafhankelijk huisbezoek om te bepalen of vloerisolatie mogelijk is. Hiervoor vraagt Winst uit je woning een eenmalige bijdrage van €29,-. Na deze onafhankelijke controle ontvang je de offertes op maat.
  • bij interesse in overige maatregelen ontvang je de offerte op basis van de door jou via onze website aangeleverde gegevens.
 4. Na ontvangst van de vrijblijvende offertes weet je wat voor jouw huis de beste oplossing is. De eventuele subsidieaanvraag of btw-teruggave worden voor je geregeld.
 5. Je bepaalt zelf of en wanneer je een klus laat uitvoeren!
Eerst nog wat vragen?

Heb je vragen over de inkoopactie of de financieringsmogelijkheden? Neem dan contact op met de Servicedesk van Winst uit je woning via [email protected] of bel naar 023-5836936. Of meld je aan voor de online informatieavond op 14 oktober om 20:00 uur.

Over Winst uit je woning

De afgelopen 10 jaar organiseert Winst uit je woning in samenwerking met ruim 90 andere gemeenten, grootschalige advies- en inkoopacties voor spouw-, en vloerisolatie, HR++ glas, hybride warmtepompen en zonnepanelen. Doormiddel van een veiling wordt per energiebesparende maatregel een uitvoerder geselecteerd. Zo weet jij zeker dat de deelnemende uitvoerders aan de inkoopactie voldoen aan strenge voorwaarden op het gebied van kwaliteit, service en garantie.

Meld je nu aan voor de inkoopactie

Via het inschrijfformulier van Winst uit je woning.

Schrijf je in!

Nu al beginnen?

Ben je benieuwd naar de verduurzamende maatregelen die jij kun nemen? Op jouw Huis Slimmer geven we je graag informatie over wat jij kunt doen om energie te besparen.

Informatieavond

Op 14 oktober organiseert Winst uit je woning een informatieavond over deze inkoopactie. Wil je graag meer weten over deze actie, meld je dan aan!

Subsidie of lening?

Wist je dat er ook diverse mogelijkheden zijn om het nemen van duurzame maatregelen te financieren? Zo zijn er diverse subsidies, duurzame leningen en andere mogelijkheden.