Chat with us, powered by LiveChat

Jouw Huis Slimmer bijeenkomst Utrecht Zuid

Maandag 16 mei 2022

Fysieke en online bijeenkomst energie besparen in Utrecht Zuid: kom je ook?

Wil je weten hoe je energierekening omlaag kan en hoe de gemeente daarbij helpt? En ben je benieuwd wat de plannen zijn om Utrecht aardgasvrij te maken en wat dat betekent voor jou, ook als je al stadsverwarming hebt? Doe je aanmelding aan de rechterkant op deze pagina en laat je gegevens achter om fysiek deel te nemen of kies rechts onderaan voor het digitaal volgen van deze bijeenkomst.

Praktische informatie:

Datum: maandag 16 mei 2022
Tijd: 20.00 uur tot ong. 21.15 uur
Locatie: fysiek @Aristo Meeting Centre (Brennerbaan 150, Utrecht). Geef dit bij aanmelding hier rechts op de pagina aan, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de zaal.

Online; na aanmelding rechts onderaan op deze pagina ontvang je de link.
Hulp of ondersteuning nodig? Bel 14030

Voor wie is deze bijeenkomst?
Voor bewoners en VvE’s in Utrecht Zuid die meer willen weten over energie besparen en opwekken, isoleren en aardgasvrij verwarmen.

Wat kun je verwachten?
We nemen je mee in de mogelijkheden om je woning energiezuinig en aardgasvrij te maken. Je hoort wat het plan is voor het aardgasvrij maken van Utrecht Zuid en wat dat betekent voor de stadsverwarming. En hoe je je huis hierop kunt voorbereiden.

Wat kunt je verder verwachten?

  • Handige tips om energie te besparen en informatie over zonnepanelen;
  • Praktische informatie over welke hulp en subsidies er beschikbaar zijn om te isoleren en energie te besparen;
  • Van een aantal woningen is een warmtefoto gemaakt. We bespreken aan de hand van deze foto’s met een energieadviseur waar ook jij de meeste energie kunt besparen.

In het laatste deel van de bijeenkomst is er de mogelijkheid om nader in gesprek te gaan met een adviseur VvE’s. Je hoeft je daar nu niet apart voor op te geven; tijdens de bijeenkomst kun je er vanzelf voor kiezen om aan dit deel van het programma deel te nemen.

Stuur je vraag vast in
Heb je nu al vragen? Geef je vraag bij het aanmelden door en we doen ons best hem tijdens de uitzending te behandelen. Je kunt je vragen ook op de avond zelf stellen in de zaal/via de chat. Lees de terugblik van het vorige webinar in Zuid.

We zien je graag op maandag 16 mei!

 

Informatie

Maandag 16 mei 2022

20:00 - 21:15u

Fysiek/online: info of link volgt na aanmelding hieronder

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst.