Chat with us, powered by LiveChat

Jouw Huis Slimmer webinar Noordwest & Overvecht-Zuid

Maandag 21 februari 2022

Online bijeenkomst energie besparen in Utrecht Noordwest & Overvecht-Zuid: kom je ook?

Wil je weten hoe je energierekening omlaag kan en hoe de gemeente daarbij helpt? En ben je benieuwd wat de plannen zijn om Utrecht aardgasvrij te maken en wat dat betekent voor jou, ook als je al stadsverwarming hebt? Meld je dan op deze pagina aan voor de online bijeenkomst van gemeente Utrecht en Jouw Huis Slimmer!

Praktische informatie:

Datum: maandag 21 februari 2022
Tijd: 20.00 uur tot ca. 21.00 uur
Locatie: online, na aanmelden, ontvang je de link
Hulp of ondersteuning nodig? Bel 14030

Voor wie is deze bijeenkomst?
Voor bewoners en VvE’s in Noordwest en Overvecht-Zuid die meer willen weten over energie besparen en opwekken, isoleren en aardgasvrij verwarmen.

Wat kun je verwachten?
We nemen je mee in de plannen om Utrecht te verduurzamen en om woningen energiezuinig en aardgasvrij te maken. Je hoort wanneer welke buurten in Noordwest en Overvecht-Zuid van het aardgas af gaan, wat voor jouw buurt het verwachte alternatief is voor aardgas en wat je nu zelf al kunt doen.

Wat kun je verder verwachten?

  • een energieadviseur gaat concreet in op hoe verschillende woningtypen in de wijk zijn voor te bereiden op verwarmen zonder aardgas;
  • van een aantal woningen is een warmtefoto gemaakt. We bespreken aan de hand van deze foto’s waar je de meeste energie kunt besparen;
  • je hoort welke hulp (bijv. de inkoopactie) en subsidies er beschikbaar zijn om te isoleren en energie te besparen.

Stuur je vraag vast in
Heb je nu al vragen? Bijvoorbeeld over hoe je huis of pand met de energie van morgen wordt verwarmd? Of hoe je samen met je buren energie kunt besparen? Geef je vraag bij het aanmelden door en we doen ons best hem tijdens de uitzending te behandelen. Je kunt je vragen ook op de avond zelf stellen via de chat. Lees de terugblik van het vorige webinar in Noordwest.

We zien je graag op maandag 21 februari!

 

Informatie

Maandag 21 februari 2022

20:00 - 21:15u

Online (meld je aan)