Chat with us, powered by LiveChat

Jouw Huis Slimmer webinar Oost

Maandag 21 maart 2022

Online bijeenkomst energie besparen in Utrecht Oost: kom je ook?

Wil je weten hoe je energierekening omlaag kan en hoe de gemeente daarbij helpt? En ben je benieuwd wat de plannen zijn om Utrecht aardgasvrij te maken en wat dat betekent voor jou, ook als je al stadsverwarming hebt? Meld je dan op deze pagina aan voor de online bijeenkomst van gemeente Utrecht en Jouw Huis Slimmer!

Praktische informatie:

Datum: maandag 21 maart 2022
Tijd: 20.00 uur tot ong. 21.15 uur
Locatie: online, na aanmelding op deze pagina ontvang je de link
Hulp of ondersteuning nodig? Bel 14030

Voor wie is deze bijeenkomst?
Voor bewoners en VvE’s in Oost die meer willen weten over energie besparen en opwekken, isoleren en aardgasvrij verwarmen.

Wat kun je verwachten?
We nemen je mee in de plannen om Utrecht te verduurzamen en om woningen energiezuinig en aardgasvrij te maken. Je hoort wanneer welke buurten in Oost van het aardgas af gaan, wat voor jouw buurt het verwachte alternatief is voor aardgas en wat je nu zelf al kunt doen.

Wat kun je verder verwachten?

  • een energieadviseur gaat concreet in op hoe verschillende woningtypen in de wijk zijn voor te bereiden op verwarmen zonder aardgas;
  • je hoort welke hulp (bijv. de inkoopactie) en subsidies er beschikbaar zijn om te isoleren en energie te besparen.
  • aandacht voor het verduurzamen van monumenten.

Stuur je vraag vast in
Heb je nu al vragen? Bijvoorbeeld over hoe je huis of pand met de energie van morgen wordt verwarmd? Of hoe je samen met je buren energie kunt besparen? Geef je vraag bij het aanmelden door en we doen ons best hem tijdens de uitzending te behandelen. Je kunt je vragen ook op de avond zelf stellen via de chat.

We zien je graag op maandag 21 maart!

 

Informatie

Maandag 21 maart 2022

20:00 - 21:15u

Online: meld je aan