Chat with us, powered by LiveChat

Jouw Huis Slimmer Webinar Utrecht Zuid

24 maart 2021

Benieuwd hoe je energie bespaart en met praktische oplossingen je huis of bedrijf comfortabeler maakt? Je bent van harte welkom bij deze online live-uitzending die we speciaal voor Utrecht Zuid organiseren. Op 24 maart 2021.

 

Praktisch, makkelijk te volgen en boordevol tips

Slim omgaan met energie is altijd een goed idee. Beter voor je portemonnee, voor de waarde van je huis of bedrijf en voor hoe je met de wereld omgaat. Daarom organiseert de gemeente Utrecht deze informatiebijeenkomst. Makkelijk online te volgen vanuit je eigen huis.

Doe mee en praat mee

Experts praten je bij over praktische oplossingen voor een slimmer huis of bedrijfspand zoals isolatie en zonnepanelen. We bespreken ook met welke energiebesparende maatregelen je al aan de slag kan of beter mee kan wachten. En je hoort hoe de gemeente je kan helpen met een gratis Energiebox. Maar ook met subsidies en financiële regelingen, energieadvies en stap voor stap begeleiding om je plannen uit te voeren. Ook als je onderdeel bent van een Vereniging van Eigenaren. Daarnaast komen bewoners zelf aan het woord.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is om jouw huis slimmer te maken? Oriënteer je alvast op deze website.

Bedrijf, instelling of vereniging

Heb je een winkel, café/restaurant, zorginstelling, sportvereniging, of een andere onderneming in Utrecht Zuid? Dan is dit webinar ook interessant voor jou! In het programma voor ondernemers nemen we je mee in de verschillende stappen en opties om je pand te verduurzamen, voor kleine én grote bedrijven. Ook vertellen we over subsidies en financieringsmogelijkheden.

Vereniging van Eigenaren

Samen met je buren verduurzamen? In het webinar vertellen we meer over de mogelijkheden voor het nemen van energiebesparende maatregelen als VvE en warmteoplossingen.

Aanmelden

Bekijk de live-uitzending en stel je vragen via de chat. Je komt zelf niet in beeld, dus de camera op je computer hoeft niet aan. Na afloop maken we een verslag en kun je de antwoorden op veelgestelde vragen hier nog eens nalezen.

Informatie

24 maart 2021

20:00 - 21:00u

Online