Chat with us, powered by LiveChat

Jouw Huis Slimmer Webinar Utrecht West

1 maart 2021

Benieuwd hoe je energie bespaart en met praktische oplossingen je huis of bedrijf comfortabeler maakt? En naar de mogelijke alternatieven voor warmte als het aardgas eruit gaat? Je bent van harte welkom bij deze online live-uitzending die we op 1 maart speciaal voor Utrecht West organiseren.

 

Praktisch, makkelijk te volgen en boordevol tips

Slim omgaan met energie is altijd een goed idee. Beter voor je portemonnee, voor de waarde van je huis of bedrijf en voor hoe je met de wereld omgaat. Ook hoor je hoe je je kunt voorbereiden op aardgasvrij wonen. Daarom organiseert de gemeente Utrecht deze informatiebijeenkomst. Makkelijk online te volgen vanuit je eigen huis.

Doe mee en praat mee

Tijdens het eerste half uur van de webinar praat de gemeente je bij over de plannen voor een aardgasvrij West en wat de mogelijke alternatieven voor verwarming en koken met aardgas worden voor de buurten in West. Komt een onafhankelijk expert aan het woord over wat dit betekent voor de woningen en panden en West. En hoor je over praktische oplossingen voor een slimmer huis, zoals isolatie en zonnepanelen. Er komen bewoners en initiatieven uit West aan het woord over wat voor hen belangrijk is. Ook handig wanneer je je woning huurt.

 

In het tweede half uur bespreken we ook met welke energiebesparende maatregelen je al aan de slag kan of beter mee kan wachten. En hoor je hoe de gemeente kan helpen met een gratis Energiebox voor bewoners, het energieloket voor ondernemers en het VvE-loket voor leden van VvE’s. De onafhankelijke expert geeft praktische tips en is er informatie over hoe de  gemeente je kan helpen met energieadvies, subsidies en financiële regelingen en stap voor stap begeleiding bij het uitvoeren van je plannen.

Voor dit 2e half uur kun je hiernaast aangeven of je een bewoner, dus huiseigenaar of huurder, bent, je onderdeel bent van een vereniging van eigenaren, of je een bedrijf in Utrecht West hebt.

 

Wil je nu alvast weten wat er allemaal mogelijk is om jouw huis, VvE of bedrijfspand slimmer te maken? Oriënteer je op deze website als je een woningeigenaar, of lid van een VvE bent. Ben je een ondernemer, kijk dan op Utrechtse website over duurzaam ondernemen. Bekijk de live-uitzending op 1 maart en stel je vragen via de chat. Je komt zelf niet in beeld, dus de camera op je computer hoeft niet aan. Na afloop sturen we een kort verslag. Daar kun je de antwoorden op veel gestelde vragen nog eens nalezen.

Informatie

1 maart 2021

20:00 - 21:00u

Online