Webinar Zuidwest

9 december

Benieuwd hoe je energie bespaart en met praktische oplossingen je huis comfortabeler maakt? Je bent van harte welkom bij deze online live-uitzending die we speciaal voor de wijk Zuidwest organiseren. Op woensdag 9 december.

 

Praktisch, makkelijk te volgen en boordevol tips

Slim omgaan met energie is altijd een goed idee. Beter voor je portemonnee, voor de waarde van je huis en voor hoe je met de wereld omgaat. Daarom organiseert de gemeente Utrecht deze informatiebijeenkomst. Makkelijk online te volgen vanuit je eigen huis.

Doe mee en praat mee

De gemeente Utrecht vertelt je meer over de plannen en stand van zaken om de wijk Zuidwest aardgasvrij te maken. Experts praten je bij over praktische oplossingen voor een slimmer huis zoals isolatie en zonnepanelen. We bespreken ook met welke energiebesparende maatregelen je al aan de slag kan of beter mee kan wachten. En je hoort hoe de gemeente je kan helpen met een gratis Energiebox. Maar ook met subsidies en financiële regelingen, energieadvies en stap voor stap begeleiding om je plannen uit te voeren. Ook bewoners komen aan het woord. Welke tips hebben ze voor jou?

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is om jouw huis slimmer te maken? Oriënteer je alvast op deze website. Bekijk de live-uitzending en stel je vragen via de chat. Je komt zelf niet in beeld, dus de camera op je computer hoeft niet aan. Na afloop maken we een verslag en kun je de antwoorden op veelgestelde vragen hier nog eens nalezen.

Informatie

9 december

20:00 - 21:00u

Online