Chat with us, powered by LiveChat

Inkoopactie isoleren

Doe mee met de collectieve inkoopactie voor isolerend glas, spouwmuur-, vloer-, dak- en bodemisolatie. Samen sta je sterk!

Wil je een energiezuinig, comfortabel en toekomstbestendig huis, én besparen op je energierekening? Ga dan voor (extra) isolatie. Doe je ook mee met de actie?

Over de actie
Gemeente Utrecht organiseert samen met de organisatie Duurzaam Bouwloket en bedrijven een inkoopactie. Misschien selecteerden we jouw huis omdat er nog veel energie te besparen is, en heb je hierover een brief gehad. Maar ook zonder brief kun je meedoen! Je kan kiezen voor isolerend glas, spouwmuur-, vloer-, dak- en bodemisolatie of een combinatie daarvan. Duurzaam Bouwloket selecteert aan de hand van strenge voorwaarden de bedrijven die deze maatregelen gaan uitvoeren. Zo krijg jij goede service voor een scherpe prijs.

Hoe doe je mee?
  1. Schrijf je in via de website van Duurzaam Bouwloket.
  2. Het team van Duurzaam Bouwloket controleert je aanmelding en stuurt deze door naar één van de uitvoerende isolatiebedrijven.
  3. Binnen ongeveer twee weken neemt het isolatiebedrijf contact met je op om een afspraak te maken voor een huisbezoek. Dan bekijken ze jouw huis en de isolatiemogelijkheden, waarna je een vrijblijvende offerte ontvangt.
  4. Je bepaalt zelf of en wanneer je een klus laat uitvoeren!

Slim! Ik doe het.

Doe mee met de inkoopactie isoleren! De actie loopt t/m 30 juni 2022.

  • Schrijf je direct in en vraag offertes aan.
  • Of bekijk de uitzending terug van de online informatieavond van woensdag 28 maart (replay webinar):

 

Schrijf je in voor de inkoopactie/terugblik op het webinar

Nu al beginnen met besparen?

Ben je benieuwd naar de verduurzamende maatregelen die jij kunt nemen? We geven je graag informatie over wat jij kunt doen om energie te besparen.

Bekijk info

Vraag energieadvies

Vraag een energieadvies aan, en bekijk hoe je in jouw huis het best kunt besparen. Voor dit advies krijg je € 250 subsidie als je minimaal één maatregel uitvoert.

Energieadvies

Subsidie of lening?

Wist je dat er ook verschillende mogelijkheden zijn om duurzame maatregelen te betalen? Zo zijn er diverse subsidies, duurzame leningen en andere opties.

Geldwijzer

Ook interessant voor jou

Warmtepomp

Kom kijken en ervaren hoe een warmtepomp werkt in ons duurzame huis, en stel al je vragen over aardgasvrij wonen.

Maak een afspraak

Kook elektrisch

Koken zonder gas? Dat is makkelijker dan je denkt! Kies voor een elektrische kookplaat en bespaar direct op je gasrekening.

Check voordelen

Zelf opwekken

Verdien aan de zon met zonnepanelen! Check of jouw huis geschikt is voor zonnepanelen met de Dakscan.

Doe de Dakscan