Chat with us, powered by LiveChat

Huurder in Utrecht? Haal een energiebox in huis!

Besparen op je energierekening en je huis aangenaam warm houden? Vraag een gratis box met energiebesparende producten aan.

Onnodig te veel betalen voor je energierekening is natuurlijk zonde voor je portemonnee. Je woont graag comfortabel en het vasthouden van de warmte is dan (vooral in de winter) belangrijk. Kleine ingrepen zoals tochtstrips tegen de kou of radiatorfolie helpen daarbij al veel. En met het in huis halen van een energiebox kun je deze kleine verbeteringen heel makkelijk uitvoeren! Dus wat led je? Misschien brandt er bij jou binnenkort wel een zuinige lamp met ledje!

 

Een cadeautje voor jou als huurder: een energiebox 

Woon je in Utrecht? In een (particulier) huurhuis? Meld je aan voor een energiebox. Je ontvangt dan een doos met energiebesparende producten waarmee je gemiddeld wel €128,- op je energierekening bespaart. Ook neemt een van de energiecoaches contact met je op om meer te vertellen over de manieren waarop je energiezuinig(er) kunt leven en hoe je de producten daarbij gebruikt.

Kom je financieel in de knel met het betalen van de energierekening? Bijvoorbeeld doordat je een laag inkomen of weinig vermogen hebt? Dan heb je mogelijk recht op bijzondere bijstand. Via de webpagina van Utrecht.nl lees je meer over bijzondere bijstand en de voorwaarden.

Bestel een gratis energiebox

Maak een goede stap met slim energie besparen. Doe mee en bespaar als huurder elk jaar €100,- tot €200,- op je energierekening!

Ontvang producten zoals:

  • een ledlamp, koelkastthermometer, douchetimer of stekkerdoos met schakelaar
  • radiatorfolie
  • tochtstrips

Meer weten, kijk dan op de energiebox-pagina

Vraag nu een gratis energiebox aan