Kies voor isoleren en bespaar

Door je huis beter te isoleren, bespaar je op je energierekening en woon je warm. Isoleren is vaak makkelijker dan je denkt!

Ga je verbouwen? Of is je huis aan onderhoud toe? Wil je een lagere energierekening? Isoleer dan je huis. Je ervaart meer comfort in huis én het zorgt voor lagere kosten. Dat is pas slim. Helemaal met de huidige gasprijzen.

Slimme keuze
Als je je woning verbouwt of je moet aan de slag met achterstallig onderhoud, dan is het slim om isolatie gelijk mee te nemen. Je houdt de kou buiten, de warmte binnen en je bespaart tot wel € 1.900,-* op je energierekening. Je zet bovendien een flinke stap naar aardgasvrij wonen. Ook slim, want Utrecht gaat buurt voor buurt van het aardgas af. Wil je zeker weten dat het isoleren van jouw huis slim is? Laat dan eerst een warmtescan van je huis maken.

*Dit bedrag geldt voor het isoleren van een slecht geïsoleerde hoekwoning bij een gemiddeld verbruik. Voor een rij-, twee-onder-een-kapwoning en vrijstaande woning gaat het over andere bedragen. Een energieadviseur kan een schatting geven wat jij met goede isolatie kunt besparen.

Slim! Ik doe het.

Bekijk de mogelijkheden voor jouw huis en vraag energieadvies aan.

Vraag energieadvies aan

Ook interessant voor jou

Warmtepomp

Kom kijken en ervaren hoe een warmtepomp werkt in ons duurzame huis, en stel al je vragen over aardgasvrij wonen.

Maak een afspraak

Kook elektrisch

Koken zonder gas? Dat is makkelijker dan je denkt! Kies voor een elektrische kookplaat en bespaar direct op je gasrekening.

Check voordelen

Zelf opwekken

Verdien aan de zon met zonnepanelen! Check of jouw huis geschikt is voor zonnepanelen met de Dakscan.

Doe de Dakscan