Chat with us, powered by LiveChat

KermisKlanten in Utrecht, opgelet!

Tijdens dit dubbele weekend strijken we met onze attracties maar liefst twee keer neer in ons stadsie. Te beginnen bij festival HE:LEEN op zaterdag 10 september. Een dag later vind je ons bij ROOST; zoek ons (ook) gezellig even op deze zondag 12 september!

We gaan weer los! Onze duurzame KermisBazen zijn terug van een welverdiende break.

Houd het weekend van 10 en 11 september dus maar vrij, want we staan met maar liefst twee edities te shinen in ons eigen stadsie.

Op 10 september vind je ons op het bruisende HE : LEEN festival op Rotsoord. Kom je daar onderdompelen in toffe muziek en workshops voor jong en oud. Bij ons graai je vervolgens een gratis ledlamp en draai je je suf aan het Slim ik doe het – Rad. De KlimaatKermis staat er van 11:00 – 17:00 uur. Gegarandeerd een besparing op jouw energierekening!

En dan vroeg weer naar bed, want op zondag 11 september verwachten we je fris en fruitig op Paardenveld tijdens Rondje Singel. Hiermee viert Utrecht de opening van de singel. En de KlimaatKermis viert het volop mee. Je vindt ons nabij ROOST (Paardenveld 1) van 10:00 – 16:00 uur. Kom die douche-quiz maar spelen als je durft en laat je informeren over slimme isolatiematerialen. Altijd prrrrijs!

www.jouwhuisslimmer.nl/klimaatkermis

Houd onze sociale kanalen in de gaten:

            

#Slimikdoehet
#KlimaatKermis

Een samenwerking met Energie-U en ANNE – Alle Nederlanders Nieuwe Energie