Gasvrij thuis

Welk isolatiemateriaal kies ik? Hoe kan ik mijn huis verwarmen zonder aardgas? Met dit soort vragen kan je terecht aan de Costa Ricadreef 183.

Wijken: Overvecht-Noord |

Welkom bij Gasvrij thuis!
Bij Gasvrij thuis kun je terecht voor vragen en advies over het aardgasvrij maken van je huis. In deze energiezuinige woning is goed zichtbaar aan welke maatregelen je kunt denken. Zo is er een warmtepomp, ventilatiesysteem en kun je verschillende isolatiematerialen bekijken.
Je kunt er je vragen stellen, informatie krijgen en er vinden regelmatig workshops plaats.

Wat is er te zien?
De woning aan de Costa Ricadreef is flink verbouwd: het is volledig geïsoleerd (vloer, dak, muur, HR++glas) en heeft een ventilatiesysteem voor frisse lucht. Het huis wordt verwarmd met een warmtepomp, koken kan op inductie en op het dak liggen zonnepanelen. Het huis is dus aardgasvrij en gebruikt alleen elektriciteit. U kunt ook zien hoe een aansluiting op stadsverwarming eruit ziet.

Wie tref je aan in Gasvrij thuis?
Moniek Elskamp en Lemke Staring zijn het eerste aanspreekpunt voor jou in de woning. Zij heten je welkom bij activiteiten, zorgen dat de koffie klaar staat, beantwoorden vragen, lopen met jou door het huis en bieden een luisterend oor. Als je wensen hebt voor workshops, activiteiten of andere ideeën, dan kan je dat met hen bespreken.

 
Lemke Staring en Moniek Elskamp

Waar vind je Gasvrij thuis?
Aan de Costa Ricadreef 183 Utrecht.

Openingstijden:
-Iedere woensdag van 13.00 -17.00u of op aanvraag.
In de periode van 29 juli t/m 9 augustus zijn wij gesloten.

Aanwezig: Moniek Elskamp en Barbara van Velzen

– Bekijk de agenda voor de workshops en activiteiten in Gasvrij thuis.
– Lees ook het leuke artikel over Gasvrij thuis in Dreefnieuws!

Vragen?
Mocht je vragen, wensen of ideeën hebben, dan kan je deze ook stellen via:
[email protected]

Flyers
In de woning vind je flyers over energiebesparende maatregelen. Denk aan: isoleren van zolder of vloer, dubbel glas, elektrisch koken en ventileren Wil je over een onderwerp meer informatie, dan sturen we je de flyer toe! Stuur gerust een mailtje.

Graag tot ziens bij Gasvrij thuis!

Meer informatie
Utrecht aardgasvrij
Overvecht-Noord aardgasvrij