Gasvrij thuis

Welk isolatiemateriaal kies ik? En wie kan mij adviseren over een warmtepomp? Met dit soort vragen kan je terecht aan de Costa Ricadreef 183. De gemeente heeft hier voor twee jaar een voorbeeldwoning geopend wat een informatiecentrum voor bewoners wordt.

Wijken: Overvecht-Noord |

Welkom bij Gasvrij thuis!
Bij Gasvrij thuis kun je terecht voor vragen en advies over het aardgasvrij maken van je huis. In deze energiezuinige woning is goed zichtbaar aan welke maatregelen je kunt denken. Zo is er een warmtepomp, ventilatiesysteem en kun je verschillende isolatiematerialen bekijken.

Je kunt er je vragen stellen, informatie krijgen en er vinden regelmatig workshops plaats.

Wat is er te zien?
De woning aan de Costa Ricadreef is flink verbouwd: het is volledig geïsoleerd (vloer, dak, muur, HR++glas) en heeft een ventilatiesysteem voor frisse lucht. Het huis wordt verwarmd met een warmtepomp, koken kan op inductie en op het dak liggen zonnepanelen. Het huis is dus aardgasvrij en gebruikt alleen elektriciteit.

Wie tref je aan in Gasvrij thuis?
Moniek Elskamp en Lemke Staring zijn het eerste aanspreekpunt voor jou in de woning. Zij heten je welkom bij activiteiten, zorgen dat de koffie klaar staat, beantwoorden vragen, lopen met jou door het huis en bieden een luisterend oor. Als je wensen hebt voor workshops, activiteiten of andere ideeën, dan kan je dat met hen bespreken.
 
Lemke Staring en Moniek Elskamp

Waar vind je Gasvrij thuis?
Aan de Costa Ricadreef 183 Utrecht.

Openingstijden:
-Iedere woensdag van 13.00 -17.00u
Aanwezig: Moniek Elskamp, Lemke Staring en Marianne Nevens

– Bekijk de agenda voor de workshops en activiteiten in Gasvrij thuis.

Vragen?
Mocht je vragen, wensen of ideeën hebben, dan kan je deze ook stellen via:
[email protected].

Graag tot ziens bij Gasvrij thuis!

Meer informatie
Overvecht Noord is de wijk waar, door de gemeente en samenwerkende partijen, wordt gekeken of deze als eerste aardgasvrij kan worden gemaakt.