Chat with us, powered by LiveChat

Collectieve Inkoopactie

Doe ook mee aan de inkoopactie in Utrechtse Heuvelrug

In samenwerking met Winst uit je woning organiseert de gemeente Utrechtse Heuvelrug een advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Tijdens de advies- en inkoopactie koopt een grote groep huiseigenaren gezamenlijk materialen voor de verduurzaming van hun woning in. Wil je ook besparen op je energierekening? Schrijf je dan vóór 13 december gratis en vrijblijvend in. Klik op de oranje button voor meer informatie over de advies- en inkoopactie en om je direct aan te melden.

Meld je nu aan

Door de explosief stijgende aardgasprijzen en de landelijke subsidie op hybride warmtepompen zijn heel veel woningeigenaren geïnteresseerd in de hybride warmtepomp. Dit maakt dat intermediair Winst uit je woning en de installatiebedrijven moeten bijschakelen. Hierdoor kan het zijn dat u langer moet wachten dan normaal op de offerte en het inplannen van een afspraak met de installateur. 

Ontdek de voordelen van gezamenlijk inkopen
De gezamenlijke inkoopactie voor energiebesparende maatregelen in Utrechtse Heuvelrug is gestart. Tijdens de advies- en inkoopactie koopt een grote groep huiseigenaren gezamenlijk materialen in voor de verduurzaming van hun woning. Er kan gekozen worden voor zonnepanelen, een hybride warmtepomp, HR++-glas en vloerisolatie. Door de inkoop op grote schaal zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp. Per maatregel wordt door onze partner Winst uit je woning een bedrijf geselecteerd op basis van strenge voorwaarden, zodat je zeker weet dat deelnemende bedrijven een juiste prijs/kwaliteit balans kunnen aanbieden. Dat bespaart je als woningeigenaar tijd en uitzoekwerk.

De voordelen van de advies- en inkoopactie

 • Tijdelijk een scherpe prijs door inkoop op grote schaal.
 • Onafhankelijk advies aan huis voor het veilig aanbrengen van isolatiemaatregelen.
 • Tot 40% subsidie op hybride warmtepompen.
 • Gemiddeld 20% subsidie bij ten minste twee isolatiemaatregelen of bij een isolatiemaatregel gecombineerd met een hybride warmtepomp.
 • Teruggave van 21% btw op de zonnepanelen na aanschaf.
 • Een lening is mogelijk tegen een aantrekkelijke rente. Zo kun je jouw energierekening in één keer verregaand verlagen zonder eigen investering. In combinatie met de subsidie krijg je nog een mooi bedrag toe.
 • Een flink lagere energierekening.
 • Meer wooncomfort.
 • Een woning die klaar is voor de toekomst!

Hoe doe je mee?

 1. Schrijf je gratis en vrijblijvend in vóór 13 december via het inschrijfformulier van Winst uit je woning.
 2. Het team van Winst uit je woning controleert je aanmelding en belt je bij vragen.
 3. Je ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat per e-mail.
  1. Bij interesse in zonnepanelen en/of een hybride warmtepomp belt de installateur die de veiling heeft gewonnen je op. In overleg met de installateur wordt een vrijblijvende offerte op maat gemaakt.
  2. Bij interesse in vloerisolatie ontvang je een e-mail voor het inplannen van een onafhankelijk huisbezoek*. Jouw bijdrage voor dit huisbezoek bedraagt €29-. Na deze onafhankelijke controle ontvang je de offertes op maat.
  3. Bij interesse in overige maatregelen ontvang je de offerte op maat op basis van de door jou via onze website aangeleverde gegevens.
 4. Na ontvangst van de vrijblijvende offertes weet je of en hoe je jouw energierekening het best en veilig kunt verlagen. De eventuele subsidieaanvraag of btw-teruggave worden voor je geregeld.
 5. Je bepaalt zelf wanneer je een klus laat uitvoeren en betaalt altijd achteraf.

*We werken volgens de richtlijnen van het RIVM
Voor het opstellen van de offertes voor vloerisolatie is een onafhankelijk advies aan huis vereist. Deze huisbezoeken worden op veilige wijze uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM. De adviseur werkt voornamelijk in de kruipruimte. Overleg vindt buiten de woning en op gepaste afstand plaats.

Waarom deze actie?
Met deze actie en de subsidie willen wij je helpen jouw energierekening te verlagen en wooncomfort te verhogen. Daarnaast willen wij je helpen jouw woning klaar te maken om in de toekomst aardgasvrij te kunnen wonen. Door nu al isolatiemaatregelen te treffen of zonnepanelen aan te schaffen, verminder je jouw aardgasverbruik. Al deze verduurzamingsmaatregelen dragen ook bij aan het tegengaan van klimaatverandering.

Wist je dat er ook diverse mogelijkheden zijn om het nemen van duurzame maatregelen te financieren? Zo zijn er diverse subsidies, duurzame leningen en andere mogelijkheden. Je leest er meer over op https://jouwhuisslimmer.nl/financiering-en-subsidies/.

Contact
Heb je vragen over de inkoopactie of de financieringsmogelijkheden? Neem dan contact op met de Servicedesk van Winst uit je woning via [email protected] of bel naar 023-5836936.

Schrijf je gratis en vrijblijvend in vóór 13 december via het inschrijfformulier van Winst uit je woning

Informatieavond bijwonen
Wil je meer weten over deze actie, de slimste maatregelen en over subsidies en financieringen? Dan kun je een online informatieavond bijwonen. Deze avond wordt georganiseerd door Winst uit je woning. Er vindt een informatieavond plaats in gemeente Utrechtse Heuvelrug op 27 oktober om 20:00. Je komt alles te weten over de inkoopactie en uiteraard is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen. Meld je hier aan voor de informatieavond.