Chat with us, powered by LiveChat

Bespaar ook energie met onze collectieve inkoopactie

Doe mee aan de inkoopactie in Utrechtse Heuvelrug

Doe mee aan de inkoopactie in Utrechtse Heuvelrug

Wegens overweldigend succes moeten we de collectieve inkoopcampagne eerder beëindigen dan eerder gecommuniceerd. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak. Heeft u vóór dinsdagavond 4 oktober om 23:59 aangemeld, dan bent u verzekerd van een plaats. Heeft u vragen over deze actie of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Susteen via 085-8085119 of [email protected]


In samenwerking met Susteen organiseert de gemeente Utrechtse Heuvelrug een inkoopactie voor energiebesparende en energieopwekkende maatregelen. Tijdens de advies- en inkoopactie koopt een grote groep huiseigenaren gezamenlijk materialen voor de verduurzaming van hun woning in. Wilt u ook besparen op uw energierekening? Schrijf u dan vóór dinsdagavond 4 oktober om 23:59 gratis en vrijblijvend in. Klik op de oranje button om u direct aan te melden.

Ontdek de voordelen van gezamenlijk inkopen
De gezamenlijke inkoopactie voor energiebesparende maatregelen in Utrechtse Heuvelrug is gestart. Tijdens de inkoopactie koopt een grote groep huiseigenaren gezamenlijk materialen in voor de verduurzaming van hun woning. Er kan gekozen worden voor zonnepanelen, zonneboiler, HR++-glas, monumentenglas en gevel-, dak- en vloerisolatie. Door de inkoop op grote schaal zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp. Per maatregel wordt door onze partner Susteen een bedrijf geselecteerd op basis van strenge voorwaarden, zodat u zeker weet dat deelnemende bedrijven een juiste prijs/kwaliteit balans kunnen aanbieden. Dat bespaart u als woningeigenaar tijd en uitzoekwerk.

Hiervoor werken wij samen met Susteen, een bedrijf dat is gespecialiseerd in energieadvies en verduurzaming. Zij verzorgen ook een vrijblijvende offerte zodat u precies weet wat de kosten zijn en direct en concreet aan de slag kunt. Voor meer informatie over subsidie- en financieringsregelingen kunt u het beste bekijken op onze geldwijzer.

Webinar
Wilt u eerst weten wat er allemaal komt kijken? Meld u dan aan voor het gratis online webinar op dinsdagavond 4 oktober om 19:30 uur, door een mail te sturen aan [email protected] met als onderwerp “Webinar Utrechtse Heuvelrug”. U ontvangt via mail meer informatie over het webinar.

Aanmelden
U kunt niet meer aanmelden voor de collectieve inkoopactie.

Monumenten
Wilt u weten welke maatregelen u als monumenteigenaar kunt toepassen of heeft u vragen over de omgevingsvergunning, bezoek dan onze pagina over omgevingsaanvraag monumenten.

Vragen?
Heeft u vragen over deze actie of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Susteen via 085-8085119 of [email protected]

 

Bespaar energie met de collectieve inkoopactie

Bespaar energie met de collectieve inkoopactie

Bespaar ook energie of wek zelf energie op met de collectieve inkoopactie.

Omgevingsaanvraag monumenten

Omgevingsaanvraag monumenten

Wilt u meer weten over de omgevingsaanvraag voor monumenten met betrekking tot de collectieve inkoopactie, kijk dan hier verder.

Webinar collectieve inkoopactie

Webinar collectieve inkoopactie

Wilt u eerst meer weten wat er allemaal bij komt kijken? Meld u dan aan voor het webinar op dinsdagavond 4 oktober van 19:30 tot 21:00.