Chat with us, powered by LiveChat

Energiebox voor bewoners van een sociale huurwoning

De gemeente helpt u graag met het verlagen van uw energiekosten en het verhogen van uw wooncomfort. Dat is goed voor u en voor het klimaat. Doet u mee?

Deze actie is verlopen

 

Gratis energiescan en energiebespaarbox
Steeds meer bewoners besparen op de energiekosten door hun huis te verduurzamen met bijvoorbeeld radiatorfolie. Dat willen wij als gemeente graag ondersteunen. Dat doen we met een gratis energiescan en een energiebespaarbox.

Hoe werkt het?
Als u meedoet met de actie komt er een energieadviseur bij u thuis. Deze adviseur geeft adviezen over kleine maatregelen zoals tochtstrippen en leidingisolatie. Ook geeft de adviseur tips over energiezuinig wassen, koken en verwarmen. Met deze adviezen en tips kunt u elk jaar veel geld besparen. Het huisbezoek duurt ongeveer 45 minuten.

Na afloop ontvangt u een rapport per email waarin de belangrijkste adviezen en tips nogmaals staan vermeld. Met dit rapport en legitimatiebewijs kunt u bij de HUBO in Leersum of van Dijk Bouwmarkt in Driebergen-Rijsenburg gratis een energiebespaarbox ophalen. In deze box zitten energiebesparende producten ter waarde van 50 euro.

Meld je nu aan

Wie meer wil weten over energiebesparing en het verduurzamen van de eigen woning kan een gratis energiebespaarbox en een energiescan aanvragen bij Susteen via Jouwhuisslimmer.nl. Heeft u vragen? U kunt altijd bellen met Susteen. Susteen is het bedrijf dat deze actie voor ons uitvoert. Tijdens kantooruren zijn zij bereikbaar op: 085 8085119