Chat with us, powered by LiveChat

Ervaringsdeskundige Bernadette van een VvE deelt haar verhaal

Aanstaande dinsdagavond 29 maart van 19:30 tot 21:00 organiseert de gemeente Utrechtse Heuvelrug in samenwerking met Duurzame VvE voor de Vereniging van Eigenaren een digitale informatieavond over het verduurzamen van het appartementengebouw.

Tijdens de digitale informatieavond voor VvE’s vertelt Bernadette van den Hoek van Maarschalkerwaart haar verhaal als ervaringsdeskundige. Samen met haar mede-eigenaren heeft ze hun appartementengebouw verduurzaamd omdat “ze er alles aan willen doen om bij te dragen aan het terugdringen van de CO2-uitstoot en op termijn over te stappen op een andere warmtebron”.

In haar ervaring merkt ze op dat “duidelijk en overtuigend communiceren op basis van feitelijke informatie veel mede-eigenaren kan enthousiasmeren”. Het resultaat was dat haar flatgebouw neutraal was in het verbruik van elektriciteit. Met de installatie van 72 zonnepanelen wekte het gebouw evenveel elektriciteit op als er werd verbruikt.

​​Bent u benieuwd naar haar verhaal en naar de begeleiding van stichting Duurzame VvE bij het verduurzamen van uw appartementsgebouw, meld u dan aan voor de digitale informatieavond op 29 maart van 19:30 tot 21.00 uur via onderstaand formulier. Klik op de link voor meer informatie over de digitale informatieavond.