Casper over de checklisten uitvoering

Verlopen de werkzaamheden goed?

Casper en zijn vrouw zijn hun woning aan het verbouwen om op de benedenverdieping meer ruimte te creëren. Het is niet de eerste keer dat ze het huis verbouwen: “Wij hebben al eens een verdieping op het huis bijgebouwd voor extra slaapkamers en een extra badkamer. We hebben toen ook geïnvesteerd in goede isolerende materialen.”

“Mijn vrouw en ik maken altijd eerst een plan. Dit keer hebben we het plan gemaakt samen met een energieadviseur en toen het helemaal klaar was hebben we daar de offertes op aangepast. Na uitvoering kon ik goed controleren of dit is wat wij van plan waren. Was het resultaat zoals wij in de offertes hadden vastgelegd? Door de checklist kon ik met de uitvoerder alles samen goed afsluiten.

Casper en zijn gezin vinden, naast besparing, ook comfort een belangrijke reden voor energiebesparing. Toch kruipen zij eerder lekker met een dekentje op de bank dan dat ze de verwarming een paar graden hoger zetten. “Minder energie gebruiken is nog altijd de beste besparing.”

Wil je net als Casper een goed gevoel hebben tijdens de werkzaamheden? Vraag dan hier de checklist uitvoering op! We hebben voor deze maatregelen een checklist uitvoering: zonnepanelen, de zonneboiler, duurzame verwarming, dubbel glas, muur-, vloer-, en dakisolatie